Artus

Site-ul oficial: artus.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 2018.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Artus și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Artus

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Artus

Informații despre compania de construcții Artus

«ArtusCarService» este o companie de construcții diversificată, care operează pe piața imobiliară a Republicii Moldova (inclusiv în regiunea transnistreană), desfăşurându-şi activitatea în domeniul rezidențial și comercial. Vastul colectiv al «ArtusCarService» include o echipă de angajați cu experiență, care au urmat o instruire calitativă în Rusia, România, Germania și Israel. Conducerea a programat corect, din start, funcționarea componentei organizaționale, folosind cele mai moderne tehnologii în procesul de construcție, la fiecare etapă a realizării unui sau altui proiect.

Compania «ArtusCarService» propune o gamă maximă de servicii de construcție, oferind clienților săi oportunități unice în implementarea proiectelor lor. Acestea pot fi structuri din construcţii prefabricate (panouri sandwich) pentru uz industrial, utilizate activ în agricultură, în calitate de depozite, hambare, pavilioane comerciale, spaţii de acordare a serviciilor auto și spălătorii de maşini. Sau construcţia unui centru comercial cu birouri, precum și edificarea unui complex rezidențial în stil european, cu un design unic. Echipa de profesioniști va fi capabilă să facă față construcției obiectelor cu diferite nivele de complexitate, cu un grad minim de disponibilitate a documentației preliminare și cu aproape orice povară existentă.

Colaboratorii «ArtusCarService», dacă este necesar, vor formaliza ideea prezentată de client într-un proiect concret, implementat în practică, realizând în prealabil toate calculele necesare. Lucrările de proiectare a obiectelor industriale pot fi elaborate în combinație cu utilizarea tehnologiilor inovatoare, ceea ce va face ca proiectul să fie cât mai ieftin posibil și să crească semnificativ rentabilitatea acestuia.

«ArtusCarService» va îndeplini cu succes funcțiile unui antreprenor general în lucrările de construcție, instalare și finisare, folosind doar propriile capacități și va fi în măsură să facă acest lucru în cel mai scurt timp posibil. În plus, meşterii constructorului efectuează o gamă largă de lucrări de restaurare, oferind clientului diverse opțiuni pentru astfel de acțiuni.

În afară de activitatea principală, «ArtusCarService» asistă la achiziționarea echipamentelor de inginerie moderne și materialelor de construcție de înaltă calitate în diverse locuri ale lumii, execută livrarea directă în Moldova și depozitarea pe termen scurt. Specialiștii companiei participă la procesul de trecere a diverselor expertize de stat și emitere a documentației necesare și sprijină, de asemenea, clienții săi în ceea ce ţine de documentele justificative în programele de stat, granturi sau primirea subvențiilor.

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.