Astercon

Site-ul oficial: astercon.md

Proiecte în dezvoltare: 5

Proiecte finalizate: 2

Înființată în 2009.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 7 de obiecte Astercon 5 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Astercon

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Astercon

Informații despre compania de construcții Astercon

Începând cu anul 2009, dezvoltarea companiei «Astercon Group» s-a demarat cu paşi siguri și decisivi. În prezent, «Astercon» este unul dintre principalii jucători de pe piața imobiliară din Moldova, care posedă o bogată experiență în domeniul proiectării și construcțiilor.

Crearea unei imagini pozitive în sfera construcțiilor industriale și civile a făcut posibilă asocierea companiei și angajaților săi cu profesionalismul, calitatea constantă a lucrărilor efectuate, nivelul înalt al standardelor aplicate în proiectele sale și respectarea strictă a tuturor obligațiilor contractuale.

«Astercon» se specializează în construcția obiectelor cu diversă destinaţie, la cheie, folosind numai materiale de cea mai înaltă calitate, importate din Europa și Asia Centrală. În plus, compania se ocupă cu activități de proiectare pentru toate categoriile de construcții, instalarea diferitelor rețele de comunicații și inginerie, reconstrucția și restaurarea clădirilor.

Graţie unei echipe de profesioniști cu înaltă calificare, compania «Astercon» administrează și controlează, competent, întregul proces de construcție, la fiecare etapă, începând cu elaborarea proiectului arhitectural, finisarea interioară a apartamentelor și terminând cu înmânarea nemijlocită a acestora clienților. Această abordare oferă o oportunitate, pentru fiecare, de a intra în posesia unei proprietăţi imobiliare excelente, pe deplin având încredere în agentul economic, care și-a dovedit profesionalismul și calitatea deosebită a construcției, prin acţiuni concrete.

Activitatea fructuoasă a companiei «Astercon Group» a permis punerea în funcțiune a aproximativ 20 de clădiri rezidențiale, construind astfel mai mult de 80.000 m2. Actualmente, compania oferă clienților săi un design individual, elaborat pentru apartamentele viitoare, o arhitectură incomparabilă a edificiilor și realizarea tuturor serviciilor necesare, indiferent de tipul sau volumul lucrărilor presupuse.

Experiența îndelungată a companiei «Astercon» serveşte drept cea mai bună garanție a finalizării la termen a oricărui obiect, aflat în construcție. Iar introducerea celor mai avansate tehnologii are loc pentru a satisface nevoile și cele mai îndrăznețe așteptări ale clienților săi, impresionându-i cu idei noi, de fapt, întruchipând visul fiecărei familii moldovenești despre propria sa casă.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.