BasImobil Grup

Site-ul oficial: basimobilgrup.md

Proiecte în dezvoltare: 0

Proiecte finalizate: 1

Înființată în 2005.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect BasImobil Grup și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul BasImobil Grup

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi BasImobil Grup – 0 obiecte în vânzare

Informații despre compania de construcții BasImobil Grup

Compania «BasImobil Grup» a fost introdusă în listele organelor de înregistrare de stat ale Republicii Moldova în decembrie 2005. Conform reglementărilor de autorizare întreprinderea poate realiza următoarele tipuri de lucrări: construcția clădirilor, structurilor inginerești, instalarea și punerea în funcțiune a rețelelor tehnice, precum și repararea, reconstrucția și restaurarea diverselor feluri de obiecte.

Pe întreaga perioadă de existență a companiei, «BasImobil Grup» are o abordare foarte responsabilă a obligaţiunilor sale, fapt prin care a câștigat respect în rândul clienților și partenerilor de afaceri. În construcția fiecărui obiect se urmează strict toate îndatoririle contractuale, iar în relațiile cu cumpărătorii demonstrează o abordare flexibilă a cerințelor și dorințelor clienților.

Meșterii companiei construiesc obiecte cu orientare şi destinaţie socială diferită. Acestea pot fi clădiri rezidențiale sau spaţii comerciale, imobile destinate cetățenilor cu venituri minime sau proiecte din categoria premium. Fiecare familie din Moldova va găsi un apartament, reieşind din preferințele personale sau un birou pentru desfășurarea unei afaceri.

Principalele avantaje ale «BasImobil Grup» sunt experiența practică vastă a angajaților săi, durata minimă de construcție, disponibilitatea unui metru pătrat la locuințe pentru majoritatea cetățenilor și amplasarea reuşită a obiectelor edificate. În plus, pot fi menționate metodele avansate de construcție, materiale de înaltă calitate de la producători renumiți și angajarea unor contractori specializați.

În ultimii ani, experții «BasImobil Grup» și-au etalat abilitățile sale, în mod constant, iar echipa puternică și unită de colaboratori este întotdeauna gata să îndeplinească orice sarcini care îi sunt atribuite. Tot ceea ce construieşte compania «BasImobil Grup» se remarcă printre obiectele edificate în capitala moldovenească și se caracterizează printr-o calitate impecabilă, siguranţă și aspect practic extraordinar.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.