1 / 1
bd. Mircea cel Bătrân, 42, Chişinău

bd. Mircea cel Bătrân, 42
în Chişinău

Conform informaţiilor noastre la moment в bd. Mircea cel Bătrân, 42 nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Dezvoltator
Adresa
bd. Mircea cel Bătrân, 42

bd. Mircea cel Bătrân, 42 vezi harta Chişinău

bd. Mircea cel Bătrân, 42

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
bd. Mircea cel Bătrân, 42dat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case
1
Numărul de etaje
16
Spațiu de parcare
subteran cu 2 nivele

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, 42 de la Dezvoltatorul „Glorinal” se află amplasat în Chișinău la sectorul Ciocana, lângă intersecția cu strada Ion Dumeniuc.

Blocul Locativ este amenajat cu o parcare subterană cu două nivele, teritoriul adiacent este îngrijit și bine amenajat, este organizat un teren de joacă pentru copii și sunt locuri de odihnă.

Toate apartamentele din Complexul Rezidențial de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, 42 dispun de un sistem individual de încălzire autonomă cu calorifere montate și conectate, geamurile termopane sunt cu profil de calitate înaltă de cinci camere și cu sticle cu un nivel înalt de eficiență energetică.

Precum și, în toate apartamentele sunt instalate uși fiabile, blindate la intrare și este conectat telefonul, televiziune prin cablu și este internet.

În zece minute mers pe jos de la casa locativă se află Parcul de la Râșcani, în apropiere sunt supermarkete, magazine alimentare, un terminal poștal și stațiune de ambulanță. În vecinătate sunt deschise licee și grădinițe pentru copii.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.