1 / 11
Bloc Locativ Botanic Star, Chişinău

Bloc Locativ Botanic Star în Chişinău

+373 (22)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 650 €
Adresa
bd. Decebal, 139

Schițele și prețurile în Bloc Locativ Botanic Star

1 camere
33.2338.37 m2
totul e vândut
2 camere
44.9355.86 m2
de la 29 205 €
3 camere
99 m2
totul e vândut
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Bloc Locativ Botanic Star vezi harta Chişinău

Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc Locativ Botanic Stardat în exploatareîn 2017, trimestrul 3dat în exploatare
în 2017, trimestrul 3

Mersul construcției Complexului Bloc Locativ Botanic Star

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — martie 2019

Punct 1 — 1 fotografie
Punct 2 — 1 fotografie
Punct 3 — 1 fotografie
Punct 4 — 1 fotografie
Punct 5 — 1 fotografie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
parcare auto, teren de joaca pentru copii, zona înconjurătoare mobiliata
încălzire
autonom
Lift
4 pasager
Numărul de case
1
Numărul de etaje
16
Numărul de scara
2
Pereți
termobloc
Spațiu de parcare
subterană
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
da
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere 5‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Numărul de apartamente
148
Spaţiu apartamente
33,23–99 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Ipotecă de la compania de construcție
nu
Plată
plata cash
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Adresa

În partea de sud-est a Capitalei în centrul inimii sectorului Botanica este amplasat Complexul locativ „Botanic Star” cu adresa exactă: Chişinău mun., Chisinău, sectorul Botanica, Bulevardul Decebal, 139.

Infrastructura

Complexul Locativ „Botanic Star” are o amplasare ideală, deoarece în apropiere se află absolut tot de ce puteţi avea nevoie, ba chiar şi mai mult - este tot ce vă puteţi dori la o distanţă mică. Locuinţele noi sunt situate într-o zonă foarte activă cu o infrastructură bine dezvoltată având în imediata apropiere multe puncte de interes pentru toate vârstele şi toate capriciile. Complexul Locativ „Botanic Star” este înconjurat de o mulţime de magazine, centre comerciale, pieţe, frizerii şi saloane de frumuseţe, bancomate şi instituţii bancare, farmacii şi centre medicale. Chiar în faţa casei se află Centrul Comercial „Maximum” şi supermaketul №1, la câţiva paşi sunt Centrele Comerciale: „ELAT”, „Briz”, „Loial”, magazinul „1000 mărunţişuri”, o mulţime de magazine de haine şi încălţăminte pentru maturi şi copii, mărfuri pentru casă şi design interior, librării, markete mici, un ghipermarket şi o piaţă mare.

O varietate mare de restaurante, cafenele, cofetării, bruterii, pizzerii, cluburi de biliard, cluburi de noapte, karaoke, bouling, baruri şi McDonald`s îşi desfăşoară activitatea sa în apropierea Complexului Locativ „Botanic Star”.

Aici în apropiere găsim multe locuri de odihnă pentru maturi, tineret şi copii la fel sunt la o distanţă mică multe zone verzi pentru plimbări: Parcul „Serghei Lazo” cu Monumentul lui „Serghei Lazo”, Parcul Cuza Vodă, puţin mai departe este Parcul Valea Trandafirilor, Biblioteca Vasile Alexandri şi Biblioteca Traian. Nu uitaţi că sectorul Botanica se slăveşte cu Grădina Botanică la care puteţi ajunge destul de repede doar făcând câteva staţii.

Preşcolarii ce vor locui în Complexul Locativ „Botanic Star” au posibilitatea de a fregventa grădiniţele din apropiere: Grădiniţa ”Cocostârcul Alb” №40, Grădiniţa „Pas cu Pas” №152, Grădiniţa-creşă №216 şi grădiniţele № 9, №71, №153, №106.

Pentru şcolari, studenţi şi viitorii studenţi îşi deschid uşile sale aşa instituţii de învăţământ din apropiere: Liceul „Iulia Hasdeu”, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu”, Liceul „Dmitrie Cantemir”, Liceul Teoretic „Pro Succes”, Gimnaziul „Nicolae H. Costin”, Liceul Teoretic cu profil teatral „Elena Alistar” şi Liceul Teoretic cu Profil De Arte „Elena Alistar”, Centru de excelenţă în transporturi, Centru de excelenţă în informatică şi tehnologii informaţionale, Universitatea Tehnică a Moldovei.

Puţin mai departe de apartamentele Complexului Locativ „Botanic Star” se află Centrul medical Microchirurgia ochiului şi Policlinica №11, Centrul diagnostic EuroLab, Centrul Mamei şi a copilului şi Complexul sportiv (stadionul) „Zimbru”.

Doar peste un cartier spre centrul oraşului se află Biserica Tuturor Sfinţilor Români şi mai la deal pe Bd. Traian este Biserica Sfântului Dumitru din Chişinău.

Ideia principală constă în faptul că Complexul Locativ „Botanic Star” fiind situat în inima centrului de comeţ şi agrement a sectorului Botanica reuşeşte să-şi păstreze individualitatea sa şi liniştea locatarilor săi datorită proiectării logice a construcţiei.

Căi de transport

Complexul locativ „Botanic Star” este situat la intersecţia a celor mai importante artere nu numai a sectorului Botanica dar şi a oraşului Chişinău ce duc spre centrul Capitalei şi îl leagă cu Aeroportul Internaţional: Bd. Dacia, Bd. Decebal şi Bd. Traian. Din acest punct locativ avem acces liber la câteva staţii de transport public cu diferite căi directe de transport în toate direcţiile şi la toate sectoarele Chişinăului.

De aici până la Gara Feroviară ajungem în doar 7 minute, deoarece sunt în jur la 3km. Autogara Nord este la o distanţă de până la 6 km unde putem ajunge prin două căi la alegere în 15-17 minute. Aeroportul internaţional Chişinău este destul de aproape şi parcurgem până la el 9 km în 10-13 minute direct prin Bd. Decebal.

Centru Capitalei este la o distanţă de 6 km şi până la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt putem ajunge în maxim 14 minute cu maşina prin Bd. Dacia.

Informaţii tehnice a construcţiei

Complexul Locativ „Botanic Star” se compune din două secţii cu câte 16 etaje locative inclusiv şi penthouse, este construit din materiale de construcţii de o calitate înaltă şi are un design modern ce perfect corespunte locatarilor săi.

Casele Complexului au o carcasă monolit din beton armat, zidăria pereţilor portanţi este din termoblocuri, pereţii interiori sunt din material expandat, pereţii exteriori sunt suplimentar termoizolaţi. Pardoseala are izolare fonică şi termică.

În apartamentele Complexului Locativ „Botanic Star” sunt instalate geamuri termopan cu 5 camere cu profil Rehau şi uşi metalice blindate, fiecare are contoare individuale de gaz, apă şi energie electrică. Interfon, telefon, TV şi Internet deja conectat.

Complexul Locativ „Botanic Star” corespunde tuturor condiţiilor de confort şi siguranţă.

Amenajarea Complexului Locativ

Complexul Locativ „Botanic Star” este construit pe un teritoriu de 0,2 ha. Terenul de joacă pentru copii este amenajat în curtea de tip închis. Ambele secţii a Complexului sunt amenajate cu câte două ascensoare silenţioase. Parterul dispune de spaţii pentru oficii cu suprafaţa totală de 600 m2 şi locuri pentru parcare subterană. În Complex există două intrări diferite pentru locatari şi pentru birouri.

Apartamente

Complexul Locativ „Botanic Star” propune 148 de apartamente modern proiectate cu o cameră, cu două, cu trei, şi cu cinci camere între astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 33 mp până la 43 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţă între 50 mp până la 65 mp;
  • Apartementele cu 3 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 88 mp până la 108 mp;
  • Apartementele cu 5 cameră sunt oferite cu o suprafaţă de 125mp.

Apartamentele Complexul Locativ „Botanic Star” se dau în exploatare în versiune albă şi vă dau posibilitatea de a face replanificare după gustul, nevoile şi dorinţa personală.

Vânzare apartamente

Complexul Locativ „Botanic Star” este construit de Compania „Construct Invest Garant Grup” SRL. Această companie construieşte modern şi calitativ iar vinde transparent şi flexibil. Şi vă oferă posibiliatatea de achitare a imobilului nou în rate sau 100% din costului locuinţei. Procedura de cumpărare a apartamentelor este legală, toate contractele sunt autentificate la notar şi înregistrate. Prima rată de achitare şi toate următoarele se efectuiază numai după înregistrarea la notar. Toate apartamentele Complexului Locativ „Botanic Star” au numere cadastrale. Procurarea poate fi efectuată şi din străinătate prin transfer direct pe contul Companiei de construcţii.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul locativ „Botanic Star” puteţi afla pe site-ul oficial al dezvoltătorului Compania „Construct Invest Garant Grup”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Bloc Locativ Botanic Star

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex