1 / 2
Bloc Locativ Bulgară 5, Chişinău

Bloc Locativ Bulgară 5 în Chişinău

+373 (60)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 1100 €
Dezvoltator
Adresa
str. Bulgară, 5

Schițele și prețurile în Bloc Locativ Bulgară 5

2 camere
87108.32 m2
de la 95 700 €
3 camere
94.98106.53 m2
de la 104 478 €
4 camere
143.08 m2
de la 157 388 €

Dinamica prețului minim pentru m² în €

July 1520191 100June 1520191 100May 720191 100
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Bloc Locativ Bulgară 5 vezi harta Chişinău

Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc Locativ Bulgară 5în stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Mersul construcției Complexului Bloc Locativ Bulgară 5

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — iulie 2019

Punct 1 — 3 fotografii
mai 2019–iulie 2019
Punct 2 — 3 fotografii
mai 2019–iulie 2019
Punct 3 — 2 fotografii
mai 2019–iunie 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
interfon, teren de joacă
încălzire
pardoseală
Lift
Kleemann cu supraveghere video
Numărul de etaje
7
Pereți
cărămidă ro
Spațiu de parcare
2 nivele de parcări subterane
Сurte închisă
sistem supraveghere video

Despre apartamente

Camere în apartamente
2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Finisarea apartamentelor
versiunea albă
Inălțimea tavanului
3 m
Numărul de apartamente
44
Spaţiu apartamente
87–143 m2

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
cash
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Amplasat foarte comod

În centrul orașului Chișinău, pe strada Bulgară, la numărul 5 se află localizat complexul locativ inedit de Premium clasă – Blocul locativ „Bulgară”.

Zona de amplasare și căi de transport

Blocul rezidențial „Bulgară” are o amplasare strategică și perfectă pentru a oferi o viață liniștită rezidenților în centrul capitalei cu multe puncte de interes în apropiere și cu acces facil și rapid către toate sectoarele Chișinăului. Printre vecinii semnificativi ai complexului trebuie de remarcat: Memorialul Complex „Eternitate”, nu departe se află Casa de Cultură a Universității de Stat, Palatul Sporturilor și Stadionul Republican. În această zonă funcționează Școala Auxiliară nr. 7, sunt câteva saloane de înfrumusețare, restaurante, sucursale bancare, farmacii și clinici stomatologice.

Pentru cumpărături locatarii au posibilitatea să ajungă repede pe jos în cel mult 20 de minute până la Magazinul mixt „UNIC” și piața centrală parcurgând doar 1,7 km. De asemenea nu departe de bloc se află și alte puncte strategice așa ca Gara feroviară (distanță 2,4 km), Gara Auto de Nord (distanța 3,6 km) și Gara Auto de Sud (distanță 4,7 km). Aeroportul Internațional din Chișinău este localizat la o distanță de 12,5 km de la blocul rezidențial „Bulgară”.

Tehnologia, structura și amenajarea blocului

Clădirea ansamblului rezidențial „Bulgară” este construită doar din materiale de construcții calitative și ecologie. Regimul de înălțime al casei este cu parter și 7 etaje locative.

Structura construcției este realizată în baza unei carcase fiabile din beton armat, iar toate închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă roșie, care asigură clădirii un nivel ridicat de termo - eficiență. Piatra naturală folosită la finisarea fațadei imobilului este de culoare deschisă și oferă casei un aspect luminos și atrăgător, plus participă în calitate de încă un strat suplimentar de izolație termică a clădirii. Păstrarea căldurii în interiorul casei este asigurată și de către tâmplăria eficientă energetic, cu profil din aluminiu și de geamurile instalate în trei rânduri (3 foi de sticlă) ce sunt de tip „four seasons” și sunt cu acoperire low-e, care reprezintă o peliculă specială cu grosime microscopică ce permite trecerea luminii în interiorul camerelor și reduce pierderea de căldură din interior.

Parterul clădirii rezidențiale găzduiește spații comerciale, acest fapt oferă casei un aspect respectabil iar locatarilor mai mult confort de care aceștia pot beneficia chiar la pragul casei personale. De asemenea un aspect cochet și romantic casei este oferit de către balcoanele franțuzești, elegant proiectate pentru fiecare apartament. Rezidența asigură 100% locuri de parcare pentru transportul tuturor locatarilor, parcarea este organizată la cele 2 etaje subterane dedicate doar pentru automobilele locatarilor. Pentru circulația verticală din bloc, acesta este echipat cu ascensor de firmă Kleemann, care este dotat cu camere de supraveghere video. Toată spațiile comune ale clădirii locative și terenul complexului sunt sub supraveghere video 24 din 24 ore. Iar apartamentele dispun de interfoane. Teritoriul adiacent complexului rezidențial „Bulgară” este drăguț amenajat pentru a oferi locatarilor confort și plăcere nu numai în casă dar și lângă casă.

Apartamente de clasă Premium

În blocul rezidențial „Bulgară” sunt proiectate în total un număr de 44 de unități locative de lux. Apartamentele sunt prezentate pe piața imobiliară cu scheme bine gândite cu două, trei și patru camere spațioase. Apartamentele sunt oferite cu suprafața de: 87 – 108,32 mp (2 camere); 94,98 mp – 106,53 mp (3 camere) și 173,08 mp (4 camere).

Toate proprietățile imobiliare se dau în exploatare în variantă de finisare – „la alb”. Și toate locuințele sunt conectate la sistemul de canalizare de clasă „A”, acest sistem în plus încă este suplimentar izolat fonic. Structura sistemului de încălzire al apartamentelor este realizată prin pardoseală și dezvoltatorul asigură imobiliarele cu câte o centrală termică individuală. Unitățile locative sunt racordate la sistemul de canalizare și amenajare cu apă menajeră, locuințele sunt conectate la sistemul de alimentare cu gaz și cu curent electric. Pentru controlul consumului utilităților apartamentele sunt completate cu contoare individuale și cu apometre. În apartamente este internet prin fibră optică, conexiune la TV și telefonie. Complexul locativ „Bulgară” este construit de către o companie de construcții de încredere, care are o experiență vastă în construcția imobiliarelor rezidențiale de pe piața Moldovei și activează cu succes din anul 2001 - Compania de construcții FPC „Exfactor Grup” S. R. L. Aceasta se mândrește cu obiectele sale finalizate și date în exploatare la termenele stabilite și este pe un loc înalt datorită locuințelor calitative, moderne și frumoase.

Toți cumpărătorii care sunt interesați de un apartament nou de calitate de lux amplasat în centrul Chișinăului - în blocul complexului locativ „Bulgară”, sunt așteptați să contacteze agenții de vânzări ai departamentului de vânzări al companiei de construcții „Exfactor Grup”, de la care se poate de aflat mai multe informații, detalii și amănunte absolut despre toate facilitățile locuințelor.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Bloc Locativ Bulgară 5

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Exfactor-grup
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex
De asemenea Complexul Locativ numesc Exfactor Bulgara.