1 / 6
Complex Alba-Iulia 75, Chişinău

Complex Alba-Iulia 75
în Chişinău

Conform informaţiilor noastre la moment в Complex Alba-Iulia 75 nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Dezvoltator
Adresa
str. Alba-Iulia, 75

Schițele și prețurile în Complex Alba-Iulia 75

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
76.55 m2
totul e vândut

Complex Alba-Iulia 75 vezi harta Chişinău

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Alba-Iulia 75dat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case
2
Numărul de etaje
9–14
Spațiu de parcare
subterană şi terestră

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor
în versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Alba-Iulia, 75 este amplasat la sectorul Buiucani, nu departe de Parcul de la Buiucani la o distanță de 5 km de la centrul Chișinăului.

În apropiere trec numeroase trasee urbane, oprirea de transport public se află foarte aproape. Lângă casele locative există multe magazine, un liceu, grădinițe de copii, în cinci sute de metri se află o piață și este un supermarket.

Complexul Locativ din strada Alba-Iulia, 75 este prezentat în două clădiri locative fiecare cu a câte opt nivele, casele sunt realizate după un proiect individual al Companiei de Construcții.

Clădirile sunt ridicate în baza carcaselor monolite din beton armat, pereții sunt zidiți din materiale naturale de calitate înaltă și sunt izolați termic eficient.

Sunt amenajate garaje cu pivnițe și sunt instalate ascensoare moderne. Pe teritoriul Complexului Locativ este construit un teren de joacă pentru copii și sunt organizate locuri terestre pentru parcarea autoturismelor.

Apartamentele sunt echipate cu sisteme individuale pentru încălzirea autonomă, sunt instalate uși metalice la intrare și există contorizare individuală.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.