1 / 4
Complex N. Milescu-Spătaru, Chişinău

Complex N. Milescu-Spătaru
în Chişinău

Цена, за м2
de la 490 €
Dezvoltator
Adresa
str. Nicolae Milescu Spătaru, 11/12

Complex N. Milescu-Spătaru vezi harta Chişinău

str. Nicolae Milescu Spătaru, 11/12

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex N. Milescu-Spătarudat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

încălzire
individual
Lift
1 marfă, 1 pasager
Numărul de case
1
Numărul de etaje
14
Numărul de scara
2
Pereți
cărămidă
Spațiu de parcare
subteran şi deschis
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
polistiren , vată minerală
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
46,5–115,9 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
plata cash , credit

Informații despre Complexul locativ

Adresa

La sectorul Ciocana pe strada Nicolae Milescu Spataru,11/12 în orașul Chișinau, mun. Chișinău se află amplasat noul Complex locativ construit de Compania „HOLLMAN Construction Company”.

Infrastructura

Sectorul Ciocana, unde este amplasat Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spataru, 11/12 are o infrastructură dezvoltată cu o mulţime de școli, grădinițe, magazine și puncte de interes:Centre Comerciale, farmacii, secții bancare, oficiu poștal,supermarketele -«№1» și «Linella» și o piață agricolă.

Grădinițele: №212, №184, №225, №184 și un Centru de dezvoltare pentru copii.

Școli și licee: școala primară ”Grigore Vieru”, Liceul „Mihail Berezovschi”, Liceul „Igor Vieru” și Liceele: „Petru Zadnipru”, „Gaudeamul”, „Dacia”, „Orizont -filială”.

Relax: multe diverserestaurante,cafenele și pizzerii pentru toate gusturile și buzunarele, o sală de sport, bazin, teren sportiv, parcul „Râșcani-Ciocana” cu Baby Parc, Biblioteca «Transilvania» și teatrul „Guguță”.

Puncte medicale: Clinică stomatologică, centru neurologic și centru medical diagnoctic.

Căi de transport

Complexul Locativ este situat în apropierea opririlor de transport public de pe strada Nicolae Milescu Spataru și de pe Bd. Mircea cel Bătrân la alegere, unde circulă mult transport public la toate sectoarele Chișinaului și în suburbiile lui.

Gara Feroviară și Autogara Nord se află în 17 minute mers cu mașina până la fiecare. Aeroportul internațional din Chișinău se află în 25 minute mers cu mașina. Din centrul Chișinăului se ajunge la locuințele blocului locativ în 18 minute și se parcurge până la 8 km.

Informație generală despre construcţie

Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru,11/12 constituie un bloc locativ cu 14 nivele, unde ultimul etaj este – etaj tehnic.

Clădirea blocului locativ este construită din cărămidă și pereții din exterior sunt izolați termic cu polistiren de grosime – 10 cm și vată minerală. Pereții interiori din bloc sunt clădiți din cărămidă și îmbrăcați cu plăci de gips.

Toate apartamentele complexului au sistem de încălzire autonomă individuală și sunt conectate la apă, gaz și la electricitate. În locuințe sunt instalate geamuri termopane cu 6 camere cu sticle Low-e. La intrare în apartament sunt instalate uși blindate. Locuințele dispun de linie de telefon, TV prin cablu și internet.

Amenajarea Complexului Locativ şi teritoriului adiacent

Blocul locativ este dotat cu ascensor silențios, modern de marcă „OTIS”.

Pentru automobilele locatarilor în blocul locativ sunt construite două nivele de parcare subterană și la fel există locuri de parcare terestră.

La parterul blocului locativ sunt presupuse diverse zone comerciale.

În curtea Complexului locativ este amenajat un teren de joacă pentru copii. Pentru a petrece timpul plăcut acasă – maturii pot profită de piscina, terenul de fitnes și zonele de recreere din incinta ogrăzii Complexului Locativ.

Pentru securitatea locatarilor, terenul blocului locativ este dotat cu un sistem de supraveghere video.

Descrierea apartamentelor

Apartamentele Complexului Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru, 11/12 au pereții finisați cu amestec uscat și sunt „în versiune albă”. Podeaua locuințelor este turnată, nivelată și pregătită pentru așejarea laminatului sau parchetului. Pardoseaua apartamentului ales poate fi dotată cu un sistem de încălzire – numai la dorința și cererea Dumneavoastră .

Acest Complex Locativ propune spre vânzare apartamente cu o cameră, cu două sau cu trei camere cu astfel desuprafețe:

  • partamentele cu o cameră există între astfel de suprafețe: de la 46 mp până la 55 mp;
  • Apartamentele cu două camere există între astfel de suprafețe: de la 57 mp până la 91 mp;
  • Apartamentele cu două camere există între astfel de suprafețe: de la 111mp până la 120 mp.

Toate aparatamentele Complexului Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru, 11/12 au aspecte logice cu bucătării separate de salon.

Condiţii şi posibilităţi de cumpărare a imobiliarului nou

Complexul Locativ „Nicolae Milescu-Spătaru 11/12” este construit de echipa Companiei de Construcții S.R.L. „HOLLMAN Construction Company”, care are o experiență în construcție și servicii imobiliare de peste 12 ani.

Numai „HOLLMAN Construction Company” oferă posibilitatea de a deveni stăpân a unui nou apartament cumpărând-ul în rate fără dobândă pe un termen de la 2 până la 5 ani și prima rată fiind foarte mică.

Sigur, că puteți achita costul imobiliarului nou în prealabil în deplin.

Mai mulltă informaţie utilă şi detaliată despre Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru, 11/12 aflaţi pe site-ul oficial a Companiei de Construcţii S.R.L. „HOLLMAN Construction Company”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.