1 / 4
Complex Piața Veche 10, Chişinău

Complex Piața Veche 10
în Chişinău

Conform informaţiilor noastre la moment в Complex Piața Veche 10 nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Adresa
str. Piața Veche, 10

Schițele și prețurile în Complex Piața Veche 10

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
1 camere
49.2 m2
totul e vândut
2 camere
73.588.9 m2
totul e vândut
3 camere
87.2103.8 m2
totul e vândut

Complex Piața Veche 10 vezi harta Chişinău

str. Piața Veche, 10

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Piața Veche 10dat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case
1
Numărul de etaje
8
Spațiu de parcare
terestră

Informații despre Complexul locativ

Blocul locativ se amplasează pe str. Piața Veche, 10 în sectorul Centru al Chișinăului, nu departe de Guvernul Republicii. Noul Bloc Locativ se află situat pe un teritoriu închis cu acces comod la intrare. Alături este o infrastructură destul de bine dezvoltată, cu magazine, farmacie, spital de maternitate, stomatologie, teatru și alte puncte de interes. Acest Bloc Locativ dispune de o amplasare prestigioasă și locuitorii lui profită de accesul liber și ușor la orice sector al Capitalei.

Pe teritoriul Complexului Locativ sunt locuri de parcare terestre și este amenajat un teren de joacă pentru copii.

Pentru înălțarea Blocului Rezidențial de pe strada Piața Veche au fost alese și folosite сele mai bune și calitative materiale de construcții și finisaje.

În fiecare apartament este prevăzută instalarea unui sistem modern de încălzire autonomă, ce va permite controlul climei personale din apartament. Iar pentru a păstra căldura și confortul, au fost instalate geamuri termopane cu 5 camere și cu 2 rânduri de sticle. La scară este instalat un ascensor cu un nivel înalt de siguranță OTIS.

Apartamentele cu un număr de camere de la 1 până la 3 camere și cu suprafața de la 49 până la 104 mp, este posibil de achiziționat achitândule în integral sau în rate direct de la Compania de Construcții „Urbanconstruct-TT”. La fel, spre vânzare sunt propuse locuri pentru parcare cu achitarea costului 100% în prealabil.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.