1 / 4
Complex Pietrarilor 12/3, Chişinău

Complex Pietrarilor 12/3
în Chişinău

Conform informaţiilor noastre la moment в Complex Pietrarilor 12/3 nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Adresa
str. Pietrarilor, 12/3

Schițele și prețurile în Complex Pietrarilor 12/3

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
1 camere
44 m2
totul e vândut
3 camere
5276.5 m2
totul e vândut

Complex Pietrarilor 12/3 vezi harta Chişinău

str. Pietrarilor, 12/3

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Pietrarilor 12/3dat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case
1
Numărul de etaje
6
Tehnologia construcției
cadru monolit

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor
în versiune albă ideală
Inălțimea tavanului
2,7 m

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Pietrarilor, 12/3 se află în sectorul Centru la doar doi kilometri de la centrul Chișinăului.

În apropierea imobiliarului nou este o zonă de parc și nu departe funcționează grădinițe de copii, un oficiu poștal, liceu, magazine, este un bar și un Centru Comercial.

Clădirea nouă are construite șase nivele locative din materiale de o calitate înaltă și dispune de un nivel înalt de rezistență seismică, pereții exteriori sunt ridicați din cărămidă, fațada este termoizolată cu polistiren expandat cu grosimea de cinci centimetri.

Apartamentele Complexului de pe strada Pietrarilor, 12/3 sunt propuse în vânzare de către Dezvoltator în schițe cu câte 2-3 camere cu spațiile totale de 44-76 mp, cu finisaje „la gri” sau în „versiune albă”, la dorința cumpărătorilor locuința poate fi amenajată cu mobilier.

Se instalează ușile din metal la intrare și geamurile termopane cu 5 camere și cu trei rânduri de sticle de marcă SCHUCO, contoarele individuale și interfoanele.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.