1 / 4
Complex Academiei 1b, Chişinău

Complex Academiei 1b
în Chişinău

Цена, за м2
prețul se clarifică la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Academiei, 1b

Complex Academiei 1b vezi harta Chişinău

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Academiei 1bîn stadiu de proiectaredata dării în exploatare încă nu este declaratăîn stadiu de proiectare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Lift
Da
Numărul de case
1
Numărul de etaje
10
Spațiu de parcare
parcare externă şi subteran
Tehnologia construcției
cadru monolit

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Academiei, 1b este construit conform tuturor cerințelor contemporane pentru fiabilitatea și siguranța construcției în zone active din punct de vedere seismic.

Clădirea dispune de o carcasă trainică monolită din beton, iar pereții construcției corespund criteriilor caselor locative cu o eficiență energetică sporită. Fațada clădirii noi este fiabil termoizolată, sunt instalate geamuri termopane cu profil PVC și sticle eficiente energetic, balcoanele și logiile sunt vitrate.

Lângă casă sunt organizate locuri pentru parcarea autovehiculelor oaspeților de scurt timp și este amenajată o parcare subterană.

Sunt organizate accesele la căile de transport și sunt amenajate zone cu gazon cu iarbă, de asemenea este instalat un sistem modern de iluminare stradală.

Complexul Rezidențial de pe strada Academiei, 1b este înălțat în depărtare de autostrăzile masive, dar în același timp există o ieșire la Șoseaua Hâncești și la strada Gheorghe Asachi. În apropiere funcționează puncte de interes de necesitate zilnică, inclusiv licee și grădinițe pentru copii. În vecinătate se află câteva bănci, cafenele și o policlinică, precum și nu departe este un centru comercial, magazine și un oficiu poștal.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.