1 / 4
Bloc locativ Doga, Chişinău

Bloc locativ Doga în Chişinău

+373 (22)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 540 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Andrei Doga, 39/2

Schițele și prețurile în Bloc locativ Doga

1 camere
4343.5 m2
de la 23 274 € +TVA
2 camere
47540 m2
de la 25 515 € +TVA
3 camere
70.5588.6 m2
de la 38 097 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Bloc locativ Doga vezi harta Chişinău

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc locativ Dogaîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Mersul construcției Complexului Bloc locativ Doga

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — aprilie 2019

Punct 1 — 1 fotografie
Punct 2 — 1 fotografie
Punct 3 — 1 fotografie
Punct 4 — 1 fotografie
Punct 5 — 1 fotografie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren de joaca
încălzire
individual
Lift
lifturi Baslift
Numărul de case
1
Numărul de etaje
10
Numărul de scara
2
Pereți
BCA (beton celular termoizolant)
Spațiu de parcare
terestră
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
vata minerala , polistiren expandat
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Numărul de apartamente
108
Spaţiu apartamente
43,1–88,6 m2

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Ipotecă de la compania de construcție
nu
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Doga” se află situat pe strada Andrei Doga, nr. 39/2, la sectorul Râșcani din municipiul Chișinău.

Infrastructura zonei de amplasare

Complexul Locativ „Doga” se amplasează într-o zonă curată și liniștită la doar 5 minute până la Parcul Râșcani și până la plaja lacurilor din acest parc.

Nu departe de Bloc se află centre sportive, este o piscină și sunt Centre medicale (punctul traumatologic) și este o clinică stomatologică.

Ansamblul Rezidențial este vecin cu sediul central Gas Natural Fenosa și are în apropiere un magazin alimentar, sunt supermarketurile: „Râșcanu” și „Unimarker”, este un oficiu poștal, sunt farmacii, secții bancare, câteva restaurante și cafenele.

De asemenea în această zonă funcționează astfel de instituții educaționale și organizații de învățământ: Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Liceul Muzical ”Ciprian Porumbescu”, Liceul Teoretic ”M. Sadoveanu”, Liceul tehnologic resurse educaționale și training tehnologic ”B. Z. Herțli” și Grădinița - creșă № 88 ”Steluța”, Grădinița №76 și Grădinița-școală №199.

Căi de transport

În apropiere de Blocul Locativ circulă multe rute de maxi – taxi și este o rută de troleibuz.

De la clădirea Complexului locativ „Doga” sunt de parcurs doar 3,9 km până la Gara Feroviară. Până în centrul Chișinăului (Piața Marii Adunări Naționale) sunt 3,7 km, la Auto Gara Nord se ajunge foarte repede prin strada Tudor Vladimirescu prin 1,8 km și până la Auto Gara Sud sunt 8,4 km. Și Aeroportul Internațional Chișinău se află la 14,2 km de la casa de apartamente.

Caracteristici tehnice a construcției și date generale despre Complexul Locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Andrei Doga, nr. 39/2 constituie un bloc de apartamente, zidit cu 10 nivele locative. Blocul este împărțit în două scări de apartamente.

Construcția clădirii locative se bazează pe o carcasă din beton armat și are umplutura pereților atât exteriori cât și interiori din blocuri de beton celular autoclavizat (BCA). Pereții exteriori sunt izolați termic cu plăci din polistiren și împrejurul ferestrelor casa este izolată parțial cu vată minerală.

Cele două scări locative sunt echipate cu ascensoare silențioase de marcă BASLIFT.

Casa locativă are instalate ferestre cu profil PVC cu 6 camere și cu geamuri termopane eficiente energetic.

Amenajarea Ansamblului Locativ

Complexul Locativ „Doga” dispune de o curte de tip – închisă. Și are amenajate în curte - locuri de joacă pentru copii și spații de odihnă pentru maturi.

La scările locative este montat și conectat sistemul de interfon.

La demisolul blocului locativ sunt construite locuri de parcare.

Descrierea locuințelor

Ansamblul Locativ de pe strada Andrei Doga, nr. 39/2 propune spre vânzare un număr total de 108 de unități locative. La alegerea cumpărătorilor sunt propuse apartamente cu scheme confortabile cu una, două și trei camere care se predau beneficiarilor cu finisaje în versiune albă.

Pereții interiori între apartamente sunt efectuați din blocuri BCA și sunt prelucrați, iar podelile sunt turnate și dispun de un sistem de izolate termică și fonică. La intrare în apartamente sunt montate uși din metal.

Locuințele sunt proiectate cu planificări confortabile și sunt propuse cu astfel de suprafețe generale: Apartamentele cu o cameră sunt prezentate cu astfel de suprafețe: 43,10 mp, 43,50 mp, 47,25 mp și 67,40 mp. Apartamente cu 2 camere sunt prezentate cu suprafața construită de 76,40 mp. Apartamente cu 3 camere există construite cu suprafețele de: 67,40 mp, 70,55 mp, 79,70 mp și 88,60 mp.

Toate unitățile locative dispun de un sistem de încălzire autonom și se încălzesc individual prin cazane proprii, care sunt instalate și sunt incluse în prețul locuinței.

Apartamentele dispun de dotări cu cablu pentru telefonie, televiziune și internet (la ciclul I).

Apartamentele se predau beneficiarilor cu conectări la apă, gaz natural, curent electric, la sistemul de canalizare și desigur că sunt dotate cu contoare individuale și apometre.

Despre Dezvoltator și despre posibilitățile de achiziționare a imobiliarului nou direct de la el

Ansamblul Rezidențial „Doga” este construit de Compania de Construcții „Lagmar Impex” S.R.L. Echipa Compania „Lagmar Impex” are o experiență mare în domeniul proiectării de imobiliare și construcțiilor rezidențiale, precum și activează în domeniul reconstrucțiilor și instalațiilor rețelelor tehnico-edilitare.

Dezvoltatorul acceptă posibilitatea de achiziționare în rate a apartamentelor de pe strada Andrei Doga, nr. 39/2 , fără dobânzi și fără comisioane cu condiția de plată a primei tranșe în mărime de 30% din costul apartamentului plăcut.

Pentru mai mult util despre apartamentele Complexului Locativ „Doga” și despre schemele lor, pozele, despre amenajarea Proiectului Rezidențial și despre toate metodele posibile de plată și achiziționare direct de la Dezvoltator, sunteți invitat pe site-ul oficial al Companiei de Construcții „Lagmar Impex”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Bloc locativ Doga

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Lagmar Impex
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex