1 / 1
Bloc Locativ Park Develco, Chişinău

Bloc Locativ Park Develco în Chişinău

+373 (69)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 700 €
Dezvoltator
Adresa
str. Grigore Alexandrescu, 3/A

Schițele și prețurile în Bloc Locativ Park Develco

1 camere
42.6447.72 m2
de la 35 818 €
2 camere
57.1676.6 m2
de la 41 727 €
Penthouse-uri
135.19 m2
de la 97 337 €

Dinamica prețului minim pentru m² în €

July 122019700June 122019700May 132019700
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Bloc Locativ Park Develco vezi harta Chişinău

str. Grigore Alexandrescu, 3/A
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc Locativ Park Develcoîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Mersul construcției Complexului Bloc Locativ Park Develco

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — iunie 2019

Punct 1 — 2 fotografii
mai 2019–iunie 2019
Punct 2 — 2 fotografii
mai 2019–iunie 2019
Punct 3 — 2 fotografii
mai 2019–iunie 2019
Punct 4 — 2 fotografii
mai 2019–iunie 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren de joaca pentru copii
încălzire
autonomă
Lift
Kleeman
Numărul de etaje
9
Numărul de scara
2
Pereți
cărămidă roșie Brikston
Spațiu de parcare
parcare subterana
Сurte închisă
teritoriul complexului este îngrădit și dotat cu supraveghere video

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
Finisarea apartamentelor
versiunea albă
Numărul de apartamente
105
Spaţiu apartamente
42.58–135.19 m2
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Amplasare prestigioasă

În partea de Nord-Vest a municipiului Chișinău, într-o zonă liniștită a sectorului Buiucani, pe strada Grigore Alexandrescu, numărul 3/A, se găsește foarte prestigios amplasat complexul rezidențial de elită „Park Develko”.

Cunoștință cu vecinii din zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Park Develko” are o amplasare de invidie în apropiere de malul Lacului Valea Morilor, care este înconjurat de verdeața unui din cele mai frumoase și atrăgătoare parcuri din orașul Chișinău - Parcului Valea Morilor. La fel la o mică distanță de la ansamblul locativ se găsește Grădina Publică „Dendrariu” (sunt de parcurs aproximativ 400 de metri).

Rezidenții complexului locativ își pot permite să-și bea cafeaua de dimineața în sânul naturii, la aer curat, dar chiar în preajma orașului și cu toate facilitățile urbane în apropiere. De asemenea locatarii facilită de plimbări cu familia și sport în una din cele mai pitorești zone a Chișinăului.

Pentru cumpărături și alte treburi casnice în proximitate este un magazin alimentar, este market-ul Linela și funcționează magazine cu mărfuri mixte și mărfuri pentru casă, nu departe se află MOLDEXPO. De asemenea aici sunt câteva cafenele, printre care se poate de menționat cafeneaua Dulcinela și pentru cei mai mici rezidenți la o distanță de doar 150 de metri este un locușor de relaxare pentru copii – Aventura Parc. În cartier se găsesc sucursale bancare și este un oficiu poștal. De asemenea pentru copii funcționează instituții educaționale și organizații de învățământ așa ca: grădinița nr. 157 și școala sportivă specializată nr. 7.

Complexul rezidențial dispune de o amplasare, care oferă o atmosferă liniștită și favorabilă pentru o viață complet împlinită a familiilor cu copii și a persoanelor care-și doresc o locuință nouă nu departe de centrul capitalei într-o regiune curată ecologic și înlăturată de la străzile mari și aglomerate.

Distanțe reale

Amplasarea excelentă a complexului rezidențial „Park Develko” - la sectorul Buiucani o bună parte a căruia este localizată în zona centrală a orașului Chișinău, oferă acces rapid și foarte ușor către toate sectoarele orașului. Stațiile pentru transport public se amplasează imediat lângă clădirea locativă (nu mai mult de 2 minute de la ușa casei).

În nu mai mult de 5-7 minute se poate de ajuns până în centrul capitalei, deoarece sunt de parcurs nu mai mult de 2,7 km, dacă aceștia se parcurg prin străzile Vasile Lupu și Sfatul Țării. În maxim 15 minute se ajunge până la Gara Feroviară (parcurgând doar 5,3 km) și în 10 minute până la Gara și Piața Centrală (parcurgând doar 4,8 km). Ambele Gări Auto (de Sud) și (de Nord) se află la o distanță egală de la complex = 6,5 km - 6,7 km. Și pentru a ajunge la Aeroportul Internațional din Chișinău sunt de parcurs nu mai mult de 15,5 km.

Structură și prezentare generală a imobilului

Clădirea ansamblului rezidențial „Park Develko” este construită cu un Parter și cu 9 etaje locative. La construcția imobilului sunt utilizate doar materiale de construcții de calitate înaltă. Carcasa clădirii este realizată din beton armat și toți pereții de la exterior sunt clădiți din cărămidă roșie. Toate închiderile blocului rezidențial sunt foarte bine izolate termic și fonic cu folosirea a celor mai inovative tehnologii, acest fapt asigură locatarilor o viață liniștită și caldă. Fundația clădirii locative este fiabil hidroizolată.

Clădirea locativă este structurată pe două scări de apartamente. Fiecare scară este deservită de câte un ascensor de producere grecească – marca Kleemann. Lifturile din bloc circulă inclusiv de la toate etajele până la subsol (până la locurile de parcare subterane).

Spațiile comune din bloc sunt complet finisate și dispun de un stil individual și sunt finisate cu plăci de ceramică de Premium clasă. La parterul clădirii locative sunt prevăzute spații de menire comercială, acest fapt oferă locatarilor mult mai multe posibilități de economisire a timpului pentru a face aceste cumpărături chiar la pragul casei.

Cu siguranță că viitorii locatari vor rămâne satisfăcuți de geamurile mari instalate, ferestrele sunt cu profil din PVC, au spații mari vitrate, care oferă multă lumină naturală spațiilor locative și din care se deschid vederi fascinante asupra vecinătăților. La subsolul imobilului este prevăzută parcarea subterană pentru transportul personal al rezidenților, iar în curte există organizate locuri de parcare supraterane pentru oaspeți și sau parcare des curtă durată. La intrarea în bloc este gândit (prin rampă) acces ușor pentru persoanele cu dizabilități și pentru mămicile cu cărucioare pentru copilași. În curtea complexului dezvoltatorul a prevăzut un loc special amenajat pentru joaca copiilor, care este complet îngrădit și ferit de partea carosabilă pentru a asigura un nivel înalt de securitate.

Apartamente luxoase

Ansamblul rezidențial „Park Develko” găzduiește un număr total de 105 unități locative de clasă – Premium.

Toate proprietățile imobiliare sunt proiectate cu planuri bine gândite, unde fiecare metru pătrat este proiectat astfel ca să fie util la maxim, iar odăile sunt spațioase și toate locuințele sunt foarte confortabile.
Blocul „Park Develko” vă oferă apartamente cu una, două, trei camere cu suprafața de la 42,64 mp – 47,72 mp (locuințe cu o cameră); 2 camere cu suprafața construită de la 57,16 mp până la 76,6 mp; 3 camere cu mărimea între 82,55 mp – 122,21 mp. Precum și etajul superior găzduiește penthouse-uri luxoase, care sunt construite cu suprafața de 135,19 mp și dispun de planimetrii de 4 camere. Cumpărătorii vor primi apartamente finisate la alb. Pereții din interiorul apartamentelor sunt prelucrați mecanizat cu amestec uscat și sunt pregătiți pentru finisarea cu vopsea lavabilă de culoarea aleasă de către viitorii locatari. Fiecare apartament beneficiază de uși fiabile din metal ce sunt instalate de către constructor.

Sunt conduse până la poziții toate instalațiile termice, sanitare și electrice. Și toate proprietățile locative se predau beneficiarilor conectate la toate utilitățile necesare, deci cumpărătorilor li se vor transmite cheile de la apartamente conectate la apă, gaz, curent și la sistemul de canalizare. Toate țevile montate pentru amenajarea blocului cu apă potabilă sunt din Inox, acest fapt asigură o lungă durată de exploatare și calitate.

Comania de construcții are grijă ca în toate apartamentele să fie cablaj și prize pentru internet, televiziune și telefon. Compania de construcții Develco S.R.L este dezvoltatorul proiectului rezidențial „Park Develco” și aceasta cu o deosebită plăcere vă așteaptă cu o vizită sau cu un apel, pentru a vă oferi informație utilă la maxim despre complex, structură și finisarea apartamentelor din complexul locativ „Park Develko”, contactele directe ale biroului de vânzări al constructorului sunt afișate pe site-ul web.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Bloc Locativ Park Develco

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex
De asemenea Complexul Locativ numesc develco alexandrescu.