1 / 4
Bloc Locativ Telecentru, Chişinău

Bloc Locativ Telecentru în Chişinău

+373 (68)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 550 €
Dezvoltator
Adresa
str. Miorița, 12
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
MERSUL CONSTRUCȚIEI
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Bloc Locativ Telecentru

1 camere
3751 m2
de la 20 350 €
2 camere
67 m2
de la 36 850 €
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Bloc Locativ Telecentru vezi harta Chişinău

Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc Locativ Telecentrudat în exploatareîn 2018, trimestrul 3dat în exploatare
în 2018, trimestrul 3

Mersul construcției Complexului Bloc Locativ Telecentru

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — aprilie 2019

Punct 1 — 1 fotografie
Punct 2 — 1 fotografie
Punct 3 — 1 fotografie
Punct 4 — 1 fotografie
Punct 5 — 1 fotografie
Punct 6 — 1 fotografie
Punct 7 — 1 fotografie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
statia maxi-taxi, supermarkete, centre de instruire
încălzire
autonom
Lift
2 pasager
Numărul de case
1
Numărul de etaje
10
Numărul de scara
1
Pereți
cărămidă
Spațiu de parcare
deschis
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
vata minerala
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,8 m
Spaţiu apartamente
37–67 m2

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
plată cash or credit
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul Locativ „Telecentru” este amplasat în cartierul Telecentru a sectorului Centru pe strada Miorița, 12, oraşul Chişinău, mun. Chișinău.

Infrastructura

Complexul Locativ „Telecentru” se află într-o zonă liniștită și confortabilă pentru o viață îndeplinită. În apropierea locuințelor se află astfel de punce de interes:

Puncte comerciale: Supermaketul ”Linella”, Centrul Comercial „MoonCity”, magazine de îmbrăcăminte, magazine cu materiale de construcţie, oficiu poştal, câteva farmacii şi secţii bancare a diferitor bănci.

Divertisment și odihnă: Cinematograful „Gaudeamus”, restaurante, cafenele, o sală de sport, un club de arte marțiale și un salon de frumusețe.

Centre medicale: Institutul de neurologie şi neurochirurgie, policlinica №7, spitalul Republican al Ministerului Afacerilor interne şi Preventoriul Academiei de ştiinţe a Moldovei.

Instituții de învățământ: Liceul Academiei de ştiinţe, Liceul „Constantin Sibirchi”, Liceul „Mihail Viteazu” şi Grădiniţele № 59, №6, №227, № 78, №53.

Vecini strategi: Centrul de televiziune naţională a Republicii Moldova, Academia de ştiinţe a Moldovei şi Biblioteca Ştiinţifică centrală „Andrei Lupan”.

Căi de transport

Complexul Locativ „Telecentru” este amplasat în imediata apropere de opririle transportului public de pe strada Mioriţa unde circulă o gamă largă de transport în toate direcţiile Capitalei. Gara Feroviară se află la 5,2 km și se ajunge acolo în 15 minute. Autogara Nord este la o distanță de 6,2 km și se ajunge în 19 minute. Aeroportul se află la o distanţă de 12,7 km și ajungem în 20 de minute. Până la centrul Capitalei se ajunge în 18 minute cu mașina.

Descriere generală a construcției

Complexul Locativ „Telecentru” are o ținută decentă prezentată în culori alb cu cenușiu. Blocul Locativ este construit din materiale de construcții ecologice și de calitate înaltă. Carcasa construcției este din beton armat. Pereții exteriori sunt umpluți cu BCA ”YTONG” și au o izolare termică cu vată minerală. Pereții interiori sunt clădiți din cărămidă roșie de marcă ”BRIKSTON” ce asigură un nivel înalt de izolare acustică între apartamente.

Complexul Locativ „Telecentru” constituie un bloc locativ cu zece nivele și are numai o scară. Scara blocului este amenajată cu două ascensoare silențioase de marcă italiană ”Bas-Lift”. Intrarea în casă este finisată cu plăci ceramice și are balustradă din oțel.

Toate apartamentele au încălzire autonomă, individuală pe gaz natural. Locuințele sunt amenajate cu geamuri termopane cu 5 camere cu sticșă Low-E și cu uși bronate la intrare. În fiecare apartament este apă, canalizare și electricitate cu contoare instalate.

Amenajarea Complexului locativ și teritoriului adiacent

Complexul locativ „Telecentru” are o ogradă îngrijită de tip - deschisă. Blocul este înconjurat din toate părțile cu locuri de parcare terestră. În curtea complexului locativ este prevăzut un teren de joacă pentru copii.

Descrierea apartamentelor

Complexul Locativ „Telecentru” propune în vânzare apartamente ce se dau în exploatare ”în versiune albă” și au pereții tencuiți cu material uscat german ”Knauf”. Viitorii locătari au la dispoziţie apartamente cu o cameră sau cu două camere cu astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu o cameră există cu un spaţiu între 37 mp şi 51 mp;
  • Apartamente cu 2 odăi există cu un spație de la 67 mp;

Toate apartamentele blocului locativ au înălțimea tavanelor de 280 de cm și fiecare locuință permite o replanificare după gustul personal a locatarilor noi.

Posibilităţi de cumpărare

Complexul Locativ ”Telecentru” este construit de Compania de Construcții ”Art Urban Grup” ce propune apartamente în vânzare cu posibilitatea de achitare în două tranșe de 50%: prima tranșă la momentul semnării contractului și a doua tranșă la momentul dării casei în exploatare.

Cumpărătorii, care au posibilitatea şi dorinţa de a achita costul apartamentului ales în mărime de 100% - sunt bineveniți și pot beneficia de prețuri negociabile.

Compania de Construcții ”Art Urban Grup” vă propune o excursie la șantier pentru a fасe cunoștință cu clădirea nou construită.

Mai multă informaţie desfăşurată despre Complexul Locativ ”Telecentru”, aflați pe pagina oficială a dezvoltatorului - Compania de Construcții ”Art Urban Grup”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Puneți întrebăre despre Bloc Locativ Telecentru

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex