Camelon-Cons

Proiecte în dezvoltare: 0

Proiecte finalizate: 1

Înființată în 2012.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Camelon-Cons și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Camelon-Cons

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Camelon-Cons – 0 obiecte în vânzare

Informații despre compania de construcții Camelon-Cons

Compania de construcții «Camelon-Cons» a fost înregistrată la începutul anului 2012. În prezent se ocupă cu construcția clădirilor și edificiilor, de asemenea realizează reconstrucția diferitelor obiecte. Calificarea angajaților asigură realizarea celor mai complexe sarcini, într-un mod calitativ înalt și cu eficiență excelentă, aplicându-și bogata experiență practică, la un nivel ridicat de profesionalism.

Numeroși clienți ai «Camelon-Cons» sunt absolut încrezuţi în fiecare obiect construit de compania-dezvoltator, deoarece toate proiectele corespund exact dorințelor clienților. Meșterii de la «Camelon-Cons» depun eforturi la maxim, folosind toate oportunitățile sale semnificative pentru a rezolva problemele curente ale clientului concret.

«Camelon-Cons», în munca sa zilnică, aplică exclusiv invenţii inginereşti moderne, folosind tehnologii avansate și materiale de construcție verificate. Acest lucru poate garanta pe deplin, viitorilor proprietari ai imobilului, confort extraordinar, fiabilitate uimitoare și siguranța casei lor. Această abordare se manifestă timp îndelungat în funcționarea eficientă a companiei și, ca urmare, în sporirea popularităţii tuturor obiectelor dezvoltatorului.

Echipa «Camelon-Cons» își prețuiește toți clienții și respectă timpul acestora, punând în funcțiune clădirile rezidențiale în conformitate cu obligațiile contractuale. Costul apartamentelor de la compania «Camelon-Cons», actualmente, este cel mai acceptabil pentru majoritatea cetățenilor Republicii Moldova și este considerat ca fiind cel mai atractiv printre ofertele similare de pe piața imobiliară.

Locuințele de la «Camelon-Cons» au un aspect modern, comod, cu confort suplimentar și condiții de viață superbe, care vor satisface cerințele chiar şi celor mai exigenți clienți. Dezvoltatorul creează pentru aceştia, în mod constant, doar ceea ce este mai bun și perfect, astfel încât fiecare să poată locui în casa sa lejer, comod și fără griji!

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.