Carpeni

Site-ul oficial: carpeni.md

Proiecte în dezvoltare: 0

Proiecte finalizate: 4

Înființată în 1992.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 4 de obiecte Carpeni 0 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Carpeni

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Carpeni – 0 obiecte în vânzare

Informații despre compania de construcții Carpeni

Compania de construcţii «Carpeni» a fost înfiinţată în anul 1992 şi pe parcursul unei perioade îndelungate de timp ajută multor familii de moldoveni să-şi găsească propria lor locuință. Pasiunea profesională pentru construcţie a permis desfăşurarea calitativă, la maxim a activităţii sale, îndeplinind întotdeauna obligațiile asumate anterior.

La baza funcţionării companiei «Carpeni» stau deschiderea, încrederea, de asemenea securitatea și confortul viitoarei case. Arhitecţii si constructorii companiei depun toate eforturile pentru ca fiecare client să poată aprecia pe măsură soluțiile lor moderne și să-şi achiziţioneze proprietatea sa imobiliară în cele mai bune locații. Acest lucru permite proprietarilor de apartamente să trăiască momente fericite în casele proprii iar şi iar, cu recunoștință faţă de constructori și cu un sentiment de satisfacție deplină pentru alegerea făcută corect.

Activitatea companiei «Carpeni», mai mult de un sfert de secol, confirmă faptul că meşterii acestui dezvoltator pot transforma în realitate visele clienților săi. Creând armonie și confort în toate obiectele sale, personalul prietenos al companiei recreează o atmosferă unică în fiecare casă, punând în aplicare doar proiecte calitative şi sigure, care servesc proprietarilor săi ani lungi.

Compania «Carpeni» este dezvoltatorul, care e deschis pentru clienții săi, salută, în mod constant, inițiativa acestora și întruchipează extraordinare idei inovatoare în domeniul imobiliar, în activitatea sa de zi cu zi.

Luând în considerare tendințele actuale în industria construcțiilor, angajații «Carpeni» vin în întâmpinare fiecărui client pentru a oferi un maximum de viață fericită în propria lor casă. Și acest lucru, pe măsură, a putut fi apreciat de către mii de proprietari recunoscători de locuinţe, de la compania Carpeni.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.