Coloana Mecanizata Mobila

Proiecte în dezvoltare: 0

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 1994.

Flatfy este conștient de 0 de obiecte Coloana Mecanizata Mobila 0 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Coloana Mecanizata Mobila

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Coloana Mecanizata Mobila – 0 obiecte în vânzare

Informații despre compania de construcții Coloana Mecanizata Mobila

Organizația de construcție «Coloana Mecanizată Mobilă» (CMM) a fost înființată la începutul anului 1976 prin ordinul Ministerului Industriei locale din RSSM. Timp de mulți ani, angajații CMM au lucrat în domeniul construcțiilor, edificând clădiri rezidențiale, uzine și fabrici mari, care au fost legate nemijlocit de Ministerul Industriei moldoveneşti.

La mijlocul anului 1994, după procedura de privatizare, CMM este transformată în Societate pe Acţiuni «Coloana Mecanizată Mobilă» (CMM). În acel moment, CMM are deja o bază de producție vastă, amplasată în centrul industrial «Pruncul» și posedă oportunități suplimentare pentru a-și desfășura activitatea cu succes, în domeniul construcțiilor.

Istoria glorioasă de muncă a «Coloanei Mecanizate Mobile» prezintă realizările semnificative ale organizației și angajaților acesteia. Printre construcțiile cele mai notabile se pot enumera «Uzina de Mecanică din Chişinău», «Fabricile de covoare din Orhei și Ceadîr-Lunga», «Uzina de produse din metal în orașul Soroca», precum și extinderea globală și modernizarea «Uzinii de ceramică artistică din Ungheni».

În plus, «Coloana Mecanizată Mobilă» s-a ocupat de construcţia unui număr mare de clădiri rezidențiale în Chișinău, Ceadîr Lunga, Soroca și în alte localități ale Republicii Moldova. Pe parcursul ultimilor ani, compania «Coloana Mecanizată Mobilă», preponderent, construiește clădiri rezidențiale moderne sau complexe mari pentru clasa de mijloc, atrăgând în acest scop investiții de la persoane fizice.

Dezvoltatorul cu experiență și de succes a putut demonstra prin munca sa fructuoasă că apartamentele de la «Coloana Mecanizată Mobilă» se disting prin inovaţie, calitate și confort. În asemenea case doresc să locuiască din ce în ce mai mulţi cetățeni moldoveni, iar pe parcursul anilor această cifră doar va crește.

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.