Complex Belgrad

Prețul pentru m2
de la 550 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Belgrad, 19 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
str. Belgrad, 19în stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

încălzire:
autonom
Lift:
lifturi Kleemann
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
10
Numărul de scara:
2
Pereți:
caramida
Spațiu de parcare:
garaje şi parcare terestră
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Сurte închisă:
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente:
1‑camere, 2‑camere
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă, cu reparaţie, сu reparaţie şi mobilă
Inălțimea tavanului:
2,7 m
Spaţiu apartamente:
39,69 - 66,5 m2

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da
Ipotecă de la compania de construcție:
da
Plată:
plata cash, credit
Sunt informații suficiente?

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

CamereCamereSpaţiuPreţul aparatamentelorPrețul pentru m2
1 camere de la 40 m2de la 21 830 €de la 550 €
2 camere de la 63 m2de la 34 518 €de la 550 €

Schițele apartamentelor în Complex Belgrad

1 camere
de la 39.69 până la 45.98 mp
Schița 1 camere apartamentului, 39.69 în Complex Belgrad, Chişinău
39.69 m2de la 21 830 €
Schița 1 camere apartamentului, 40.68 în Complex Belgrad, Chişinău
40.68 m2de la 22 374 €
Schița 1 camere apartamentului, 42.67 în Complex Belgrad, Chişinău
42.67 m2de la 23 469 €
Schița 1 camere apartamentului, 43.9 în Complex Belgrad, Chişinău
43.9 m2de la 24 145 €
Schița 1 camere apartamentului, 45.98 în Complex Belgrad, Chişinău
45.98 m2de la 25 289 €
2 camere
de la 62.76 până la 66.55 mp
Schița 2 camere apartamentului, 62.76 în Complex Belgrad, Chişinău
62.76 m2de la 34 518 €
Schița 2 camere apartamentului, 64.32 în Complex Belgrad, Chişinău
64.32 m2de la 35 376 €
Schița 2 camere apartamentului, 64.78 în Complex Belgrad, Chişinău
64.78 m2de la 35 629 €
Schița 2 camere apartamentului, 66.07 în Complex Belgrad, Chişinău
66.07 m2de la 36 338 €
Schița 2 camere apartamentului, 66.55 în Complex Belgrad, Chişinău
66.55 m2de la 36 603 €

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Сomplexul Locativ „Belgrad” se află situat în inima celui mai verde sector a Capitalei pe adresa exactă: Chişinău mun., Chisinău, sectorul Botanica, str. Belgrad,19.

Infrastructura

Complexul Locativ „Belgrad” este amplasat foarte comod în apropierea multor puncte de interes, odihnă şi divertisment:

Puncte Comerciale: Centrele Comerciale: „ELAT”, „Briz”, „Loial”, supermarketul №1, magazinul „1000 mărunţişuri”, diferite magazine de haine şi încălţăminte, magazine pentru copii, pentru casă şi design interior, librării, un ghipermarket şi o piaţă mare, frizerii, farmacii şi multe secţii bancare.

Centre medicale: Centrul medical Microchirurgia ochiului şi Policlinica №11, Centrul diagnostic EuroLab, Centrul Mamei şi a copilului.

Divertisment:McDonald`s, multe restaurante, cafenele, cofetării, bruterii, pizzerii, cluburi de biliard, karaoke şi bouling.

Odihnă: Parcul Cuza Vodă, Parcul „Serghei Lazo”, Parcul Valea Trandafirilor, cluburi sporive, Complexul sportiv (stadionul) „Zimbru”, Biblioteca Vasile Alexandri şi Biblioteca Traian. În câteva opriri sunteţi bineveniţi la Grădina Botanică.

Instituţii de învăţământ: Grădiniţa ”Cocostârcul Alb” №40, Grădiniţa „Pas cu Pas” №152, Grădiniţa-creşă №216 şi grădiniţele № 9, №71, №153, №106, Liceul „Iulia Hasdeu”, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu”, Liceul „Dmitrie Cantemir”, Liceul Teoretic „Pro Succes”, Gimnaziul „Nicolae H. Costin”, Liceul Teoretic cu profil teatral „Elena Alistar” şi Liceul Teoretic cu Profil De Arte „Elena Alistar”, Centru de excelenţă în transporturi, Centru de excelenţă în informatică şi tehnologii informaţionale, Universitatea Tehnică a Moldovei.

Locuri sfinte: Biserica Tuturor Sfinţilor Români şi Biserica Sfântului Dumitru din Chişinău.

Căi de transport

Complexul locativ „Belgrad” este situat între patru străzi pricipale a Botanicii: Bd. Decebal, Bd. Dacia, str. Cuza Vodă şi str. Sarmisigetusa pe care circulă mult transport public cu rute în toate direcţiile oraşului Chişinău.

Din acest punct până la Gara Feroviară ajungem în doar 9 minute, deoarece sunt în jur la 4km. Autogara Nord este la o distanţă de până la 6 km unde putem ajunge prin două căi la alegere în 14-18 minute. Aeroportul internaţional este destul de aproape şi parcurgem 8,2 km în 12 minute.

Centru Capitalei este la o distanţă de 6,4 km şi până la Monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt se ajunge în maxim 16 minute cu maşina.

Construcţia şi amenajarea Complexului locativ

Complexul Locativ „Belgrad” are un bloc locativ cu zece etaje ce este construt din materiale de construcţii de cea mai înaltă calitate. Are o arhitectură interesantă şi modernă. Blocul este amenejat cu ascensoare silenţiose de firmă „KLEEMANN”. La parterul casei funcţionează un supermarket cu o gamă largă de produse. Locatarii cu automobile pot beneficia de parcarea subterană cu garaje inchise cu porţi automate şi cu un sistem modern de supraveghere video. La fel pentru automobile ехistă locuri şi la parcaerea terestră. Viitorii proprietari a apartamentelor noi au posibilitatea de a-şi alege debarale la parterul clădirii. Teritoriul adiacent este amenajat cu gust şi terenul de joacă pentru copii este montat din materiale trainice cu aşternut anti-alunecare pentru siguranţa micuţilor locatari. Pentru siguranţa tuturor locatarilor şi bunurilor sale Complexul Locativ „Belgrad” dispune de supraveghere video a teritoriului adiacent şi sistem interfon.

În apartamentele Complexului Locativ „Belgrad” sunt instalate geamuri termopan şi uşi metalice. Fiecare apartament are contoare individuale de gaz, apă şi energie electrică. La fel sunt conectate prize pentru TV, telefon şi Internet. Este şi un sistem automat de alarmă antiincendiară.

Complexul Locativ „Belgrad” dispune de toate beneficiile ce corespund celor mai comode nivele de trai.

Apartamente

Complexul Locativ „Belgrad” propune apartamente spaţioase, luminoase, modern proiectate cu o cameră şi сu două camere între astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 39,69 mp până la 45,98 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţă între 62,76 mp până la 66,55 mp;

Apartamentele Complexul Locativ „Botanic Star” se dau în exploatare „în versiune albă” şi vă dau posibilitatea de a face reparaţie după gustul, posibilităţile şi dorinţele personale. La fel Compania de construcţii vă poate oferi apartamente cu euro-reparaţie sau apartamente cu euro-reparaţie şi mobilă.

Vânzare apartamente

Complexul Locativ „Belgrad” este construit de Compania de Construcţii „KIRSAN COM” SRL ce activează şi construieşte cu succes pe piaţa Republicii Moldova din anul 2000. Scopul principal a Companiei este de a construi frumos, comod şi totodată accesibil. Secţia de vânzare a Companiei de construcţii KIRSAN COM SRL oferă posibilitatea de cumpărare a imobilului nou în rate, în ipotecă sau de a-l achita în prealabil 100%.

  • Pentru a semna un contract de ipotecă directă de la Compania de construcţii pe un termen de până la 10 ani cu dobânda anuală de 9,99% şi un program individual de achiatare, este nevoie doar de a îndeplini condiţia principală de achitare a primei rate în mărime de 30% din suma costului apartamentului ales.
  • Există metoda de procurare a apartamentului nou în două rate: 50 % la începutul construcţiei şi a doua rată în mărime de 50% la momentul transmiterii cheilor.
  • Există posibilitatea de achitare a primei rate în mărime de 15% şi peste 2 luni a doua rată cu mărimea de 15%, mai departe în ipotecă pe un termen de 10 ani cu un program individual de achitare.

Compania de construcţii KIRSAN COM SRL oferă mai multe diferite metode de achitare a imobibului nou şi/sau a primei rate, ce se discută personal cu cumpărătorul în oficiul secţiei de vânzare.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul locativ „Belgrad” şi metodele de cumpărare a imobilului nou puteţi afla pe site-ul oficial al dezvoltătorului Compania de Construcţii „KIRSAN COM” SRL.

Complex Belgrad vezi harta Chişinău

str. Belgrad, 19
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.