1 / 3
Complex Circului, Chişinău

Complex Circului
în Chişinău

Цена, за м2
de la 500 €
Dezvoltator
Adresa
str. Carierei, 5

Complex Circului vezi harta Chişinău

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Circuluiîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 1în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 1

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren de joaca
încălzire
autonom
Lift
da
Numărul de case
5
Numărul de etaje
10–14
Numărul de scara
2
Pereți
caramida ВСА
Spațiu de parcare
subteran cu două nivele şi garaje
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
vată minerală şi plăci de polistiren
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑cameră, 3‑cameră
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Numărul de apartamente
680
Spaţiu apartamente
38,8–89,7 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
nu
Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
plată cash, credit

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul Locativ „Circului” se află situat pe strada Carierei, 5 la sectorul Râşcani în municipiul Chişinău.

Infrastructura

BlocurileComplexului Locativ „Circului” sunt situate la hotar cu trei sectoare a Capitalei: cu sectorul Centru, Râşcani şi Poşta Veche, unde în apropiere este situată clădirea Circului din Chişinău şi astfel de puncte de interes:

Puncte comerciale: Fish market, magazin de materiale de construcţii, magazin de mărfuri pentru casă, salon de mobilă, magazin de electrocasnice şi o secţie bancară.

Divertisment: câteva restaurante şi cafenele.

Instituţii de învăţământ: Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”.

Locuri sfinte: Biserica Sfinţii Constantin şi Elena.

Căi de transport

Complexul Locativ „Circului” este amplasat în apropierea Bulevardului Renaşterii, Calea Moşilor şi Calea Orheiului, de unde circulă mult transport public: autobuze, troleibuze şi diferite rutiere.

Gara feroviară este la o distanţă de 5,2 km unde ajungem în 17 minute. Autogara Nord se află până la 3,7 km şi facem până acolo maxim 11 minute. Aeroportul este la 15,6 km, unde ajungem în 24 minute.

Din centrul capitalei uşor ajungem la casele Complexului prin strada Mihail Viteazu, Petricani şi Calea Orheiului sau prin Bd. Grigore Vieru timp de 10 minute şi parcurgem în jur la 4,5 km.

Descriere generală a construcţiei

Complexul Locativ „Circului” are o construcţie cu carcasă monolit din beton armat, pereţii sunt umpuţi cu BCA de marcă “CELCO”. Faţada clădirilor este finisată cu materiale de marcă „ BAUMIT” şi este izolată cu vată minerală şi plăci de polistiren.

Complexul Locativ este compus din cinci blocuri locative cu a câte 10-14 etaje şi zece scări (în fiecare bloc sunt câte două scări). În toate apartamentele sunt instalate geamuri termopan cu 6 camere şi profil european de marcă „ALUPLAST” şi „RAMPLAST”. La intrare în apartamente sunt instalate uşi blindate. Locuinţele au instalate contoare individuale de apă, gaz şi electricitate. Apartamentele au încălzire autonomă cu cazan econom de marcă „BOSH”. La fel apartamentele sunt amenajate cu prize pentru TV, telefon şi Internet.

Amenajarea Complexului Locativ şi a teritoriului adiacent

La parterul caselor Complexului Locativ „Circului” sunt predispuse spaţii comerciale inclusiv: un supermarket, farmacie şi cafenea. Blocurile locative sunt dotate cu ascensoare silenţioase BASLIFT. În Complex este supraveghere video şi pază.

Grădina şi teritoriul adiacent sunt amenajate cu zone verzi, spaţii de odihnă şi două terenuri moderne de joacă pentru copii. Complexul dispune de parcare subterană cu două niveluri ce conţine 450 de locuri. La fel la parterul Complexului sunt prevăzute şi garaje pentru maşini.

Apartamente

Complexul Locativ „Circului” conţine 680 de apartamente ce se dau în exploatare „în versiune albă” şi pot fi cu o cameră, cu două şi cu trei camere, între astfel de spaţii:

  • Apartamente cu 1 odaie de la 39 mp până la 43 mp;
  • Apartamente cu 2 odăi între 69 mp şi 72 mp ;
  • Apartemente cu 3 odăi începâd cu spaţiul de la 84 de mp până la 90 mp.

Toate apartamentele Complexului Locativ „Circului” sunt bine proiectate şi au scheme comode.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou de la Dezvoltator

Complexul Locativ „Circului” este construit de Compania „LAGMAR IMPEX” ce activează în Republica Moldova nu numai ca o Companie de construcţii dar şi în domeniul proiectării şi vânzărilor imobiliarelor noi. Departamentul vânzări a Companiei „LAGMAR IMPEX” oferă posibilitatea de a procura apartamente noi în ipotecă pe un termen de până la 20 de ani cu o dobândă de 7% anual. La fel puteţi cumpăra imobiliar nou în rate fără dobândă sau prin achitarea 100% a costului locuinţei.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul Locativ „Circului” citiţi pe site-ul oficial al dezvoltatorului Compania „LAGMAR IMPEX”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.