1 / 7
Complex Green Park Home, Chişinău

Complex Green Park Home în Chişinău

+373 (79)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 490 €
Dezvoltator
Adresa
str. Nicolae Titulescu, 36

Schițele și prețurile în Complex Green Park Home

1 camere
28.2749.07 m2
de la 13 852 €
2 camere
44.374.27 m2
de la 21 707 €
3 camere
69.7793 m2
de la 34 187 €

Dinamica prețului minim pentru m² în €

July 182019490June 182019490May 182019490April 182019490March 182019490February 252019550
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Complex Green Park Home vezi harta Chişinău

Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Blocul Adat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4
Blocul Bîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Mersul construcției Complexului Complex Green Park Home

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — iulie 2019

Punct 1 — 4 fotografii
martie 2019–iulie 2019
Punct 2 — 4 fotografii
martie 2019–iulie 2019
Punct 3 — 4 fotografii
martie 2019–iulie 2019
Punct 4 — 4 fotografii
martie 2019–iulie 2019
Punct 5 — 4 fotografii
martie 2019–iulie 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren de joaca echipat, Internet, televizor, telefon
încălzire
autonomă
Lift
lifturi Kleemann
Numărul de case
2
Numărul de etaje
14
Spațiu de parcare
subteran cu boxe
Tehnologia construcției
cadru monolit
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă, cu reparaţie, сu reparaţie şi mobilă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
44,3–93 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Plată
cash, credit
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Adresa

În partea de sud-est a Capitalei în centrul sectorului Botanica este situat Complexul locativ “GREEN PARK HOME” cu adresa exactă: Chişinău mun., Chisinău, sectorul Botanica, strada, Nicolae Titulescu, 36.

Infrastructura

Complexul Locativ „GREEN PARK HOME” se amplasează într-o zonă curată şi liniştită cu o infrastructură bine dezvoltată în apropierea multor puncte de interes. Blocurile locative sunt înconjurate de diferite Centre Comerciale: „ELAT”, „Maximum”, „Loial”, magazine de haine şi încălţăminte, magazine cu mărfuri pentru casă, magazinul „1000 mărunţişuri”, librărie, o mulţime de markete, este şi o piaţă mare alături. Farmacii, bancomate, secţii bancare şi frizerii sunt des întâlnite în apropierea locuinţelor Complexului locativ „GREEN PARK HOME”.

Multe locuri de odihnă pentru maturi, tineret şi copii la fel sunt la o distanţă mică: Parcul „Serghei Lazo” cu Monumentul lui „Serghei Lazo”, Parcul Cuza Vodă, Parcul Valea Trandafirilor şi Biblioteca Vasile Alexandri.

Diferite restaurante, cafenele, cofetării, bruterii, piţerii, cluburi de biliard, karaoke, bouling, grill baruri şi McDonald`s funcţionează în apropierea caselor complexului locativ „Green Park Home”.

Copiii preşcolari au posibilitatea de a fregventa grădiniţele ce se află foarte aproape: Grădiniţa № 9 de pe strada Titulescu 10a, Grădiniţa „Pas cu Pas” № 152 şi Grădiniţa-creşă №216.

Şcolarii şi viitorii studenţi pot face studii la instituţiile din apropiere: Liceul „Iulia Hasdeu”, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu”, Liceul Teoretic „Pro Succes”, Gimnaziul „Nicolae H. Costin”, Liceul Teoretic cu profil teatral „Elena Alistar” şi Liceul Teoretic cu Profil De Arte „Elena Alistar”, Centru de excelenţă în transporturi, Centru de excelenţă în informatică şi tehnologii informaţionale, Universitatea Tehnică a Moldovei.

Puţin mai departe se află Centrul medical Microchirurgia ochiului, Centrul Mamei şi a copilului şi Complexul sportiv (stadionul) „Zimbru”.

Doar peste un cartier de la blocurile Complexului locativ este un loc sfânt: Biserica Tuturor Sfinţilor Români.

Căi de transport

Complexul locativ „Green Park Home” se află în imediata apropiere de principalele artere care leagă sectorul Botanica cu centrul oraşului şi cu alte sectoare a Capitale. Până la Bulevardul Decebal sunt câteva minute pe jos şi de acolo avem rute de transport public: troleibuzul №1 şi multe rutiere ce circulă în toate direcţiile Chişinăului. De la blocurile Complexulu Locativ facem 7 minute cu transport până la Gara Feroviară, deorace nu este departe, doar 3 km. Autogara Nord este în 6 km şi ajungem în maxim 15 minute. Aeroportul internaţional Chişinău este la o distanţă de 10 km şi facem 14 minute cu maşina în direcţia spre porţile oraşulu. Centru Capitalei este la o distanţă de 6 km şi până la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt putem ajunge în maxim 17 minute.

Informaţii tehnice şi amenjarea

Complexul Locativ „Green Park Home” are un design individual modern şi este compus din două blocuri cu câte 14 etaje locative şi penthouse. La parter sunt parcări păzite subterane cu boxuri de tip închis cu rolete şi o sistemă modernă de videosupraveghere atât la parter cât şi peste tot teritoriul. În curtea Complexului Locativ este prevăzut un teren de joacă pentru copii cu o acoperire anti-alunecare. Blocurile locative au alarmă automată de incendiu şi sunt dotate cu ascensoare silenţioase germane de marcă KLEEMANN. Locuinţele sunt amenajate cu geamuri cu 5 camere de economisire înaltă a căldurii şi uşi de metal la intrare. Toate apartamentele au încălzire autonomă, internet, TV şi telefon. În construcţia clădirilor au fost folosite materiale de construcţie de rezistenţă înaltă şi сele mai noi tehnologii. Complexul Locativ „Green Park Home” corespunde tuturor condiţiilor de confort şi siguranţă.

Apartamente

Complexul Locativ „Green Park Home” propune la dispoziţia şi alegerea cumpărătorilor apartamente în versiune albă, apartamente cu reparaţie sau apartamente cu reparaţie şi mobilă. Apartamentele sunt proiectate cu o cameră, două şi trei camere cu astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 44 mp până la 49 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţă între 54 mp până la 72 mp;
  • Apartementele cu 3 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 83 mp până la 93 mp.

Locuinţele Blocurilor sunt proiectate şi construite într-o gamă largă de scheme originale, pentru orice gust şi dorinţă.

Vânzare apartamente

Scopul principal al Companiei de Construcţii KIRSAN COM SRL este de a construi frumos, comod şi totodată accesibil. Secţia de vânzare a Companiei de construcţii KIRSAN COM SRL oferă mai multe metode de cumpărare a imobilului nou:

  1. Cu condiţia de achitare a primei rate în mărime de 30% din suma apartamentului ales aveţi posibilitaea de a-l cumpăra în ipotecă pe un termen de până la 10 ani cu dobânda de 9,99% anual şi se vor lua în vedere dorinţele Dumneavoastră pentru a compune un program individual de achitare.
  2. Aveţi posibilitatea de a achita prima rată în mărime de 15% şi peste 2 luni a doua rată cu mărimea de 15%, mai departe în ipotecă pe un termen de 10 ani cu un program individual de achitare.
  3. Procurarea în rate vă poate elibera de ipotecă în cazul achitării primei rate în mărime de 50 % la începutu construcţiei şi a doua rată de 50% la momentul transmiterii cheilor.
  4. Există o programă specială „KIRSAN Buget” pentru familiile cu mulţi copii sau pentru angajaţii de stat şi ai companiilor mari, ce oferă сele mai accesibile condiţii de cumpărare a apartamentelor, anume prima rată poate fi de la 0 până la 15%, şi ipotecă directă de la Compania de construcţii pe un teremen de până la 10 ani. Fiecare cerere este discutată individual.

Compania de construcţii KIRSAN COM SRL oferă diferite metode de achitare a imobibului nou, chiar şi puteţi schimba locuinţa Dumneavoastră veche pe un apartament nou cu un spaţiu mai mare. Sau vă puteţi achita în calitate de prima rată cu automobilul personal. În orice caz fiecare apel sau cerere este discutată individual pentru fiecare personă în depenedenţă de posibilităşile şi dorinţele cumpărătorilor.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul locativ „Green Park Home” şi metodele de cumpărare a imobilului nou puteţi afla pe site-ul oficial al dezvoltătorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Complex Green Park Home

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Kirsan
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex