1 / 22
Complex My Life, Chişinău

Complex My Life în Chişinău

+373 (79)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 560 €
pe 45 €
Dezvoltator
Adresa
str. Sarmizegetusa, 53

Schițele și prețurile în Complex My Life

1 camere
16.9417.33 m2
de la 11 150 €
2 camere
32.4262.77 m2
de la 18 700 €
3 camere
62.5462.77 m2
de la 35 480 €

Dinamica prețului minim pentru m² în €

July 182019560June 182019515May 182019515April 182019515March 182019515February 262019515
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Complex My Life vezi harta Chişinău

Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Blocul Edat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4
Blocul Aîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3
Blocul Cîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3
Blocul Dîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3
Blocul Bîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Mersul construcției Complexului Complex My Life

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — iulie 2019

Punct 1 — 4 fotografii
martie 2019–iulie 2019
Punct 2 — 4 fotografii
martie 2019–iulie 2019
Punct 3 — 4 fotografii
martie 2019–iulie 2019
Punct 4 — 3 fotografii
martie 2019–iulie 2019
Punct 5 — 4 fotografii
martie 2019–iulie 2019
Punct 6 — 3 fotografii
martie 2019–iulie 2019
Punct 7 — 4 fotografii
martie 2019–iulie 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
restaurant complex, livrare bacanie la apartament, gradinita si loc de joaca, cinema
încălzire
autonom
Lift
lift Kleemann
Numărul de case
5
Numărul de etaje
10
Spațiu de parcare
subterană (95 mașini)
Tehnologia construcției
cadru monolit
Сurte închisă
supraveghere video

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere,penthouse
Finisarea apartamentelor
euroreparaţie şi euroreparaţie cu mobilă şi aparate de uz casnic
Inălțimea tavanului
2,7 m
Numărul de apartamente
777
Spaţiu apartamente
16,9–70,3 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
cash or credit bancar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Adresa

În apropierea Grădinii Botanice este amplasat Complexul Locativ „MY LIFE” - unul din сele mai variate şi stilate complexe locative a sectorului Botanica din Municipiul Chiişinău. Adresa fixă a Complexului Locativ „MY LIFE” este: Chişinău mun., Chisinau, Botanica, Sarmizegetusa, 53.

Infrastructura

Complexul Locativ „MY LIFE” se amplasează la sectorul Botanica lângă Grădina Botanică, adică este situat în cea mai verde şi cea mai ecologică zonă a municipiului Chişinău. Aici este una din сele mai curate şi liniştite regiuni a capitalei.

Complexul locativ „MY LIFE” are o aşezare ideală, este situat în imediata apropiere de Grădina Botanică unde puteţi savura natura pitorească şi neobişnuită, unde puteţi face sport la aer curat, plimbări cu copiii şi familia, anume aici puteţi organiza un pescuit de neuitat la lacul Grădinii Botanice. A doua perlă a aşezării perfecte a Complexului Locativ „MYLIFE” este amplasarea nu atât de departe a Grădinii Zoologice şi a muzeului satului, aici Dumneavoastră cu copiii veţi petrece fericiţi zilele de odihnă.

În apropierea caselor Complexului locativ sunt multe instituţii de învăţământ. Copiii mici pot merge la grădiniţa № 141, apoi se vor duce la Liceul teoretic „Mircea сel Bătrân” sau Gimnaziul № 31, studiile pot fi continuate la fel aici în apropiere - la Universitatea Tehnică a Moldovei.

În apropiere mai puteţi găsi şi farmacii, secţii bancare, cafenele şi o sală de sport.

Aşezare

Complexul locativ „MY LIFE” se află la intesecţie cu strada Burebista, aproape de oprirea transportului public, anume din acest punct al oraşului circulă o mulţime de microbuze cu rute în toate direcţiile şi sectoarele oraşului la fel circulă două rute troleibuze şi autobuze. Un mare avantaj este amplasarea în apropierea aeroportului, deoarece Botanica este primul sector al oraşului din partea aeroportului, distanţa până la aeroport este 10 km. Gara feroviară este legată de blocurile Complexului cu rutiere directe şi se află doar la o distanţă de 6 kilometri. Până în centrul capitalei ajungem destul de repede, nu mai mult de 15 minute.

Informaţii tehnice

Complexul Locativ „MY LIFE” constă din cinci blocuri cu câte 10 etaje. Şi propune apartamente începând cu o cameră şi până la patru camere de diferite tipuri, cu diferite aspecte, suprafeţe şi сel mai important cu euroreparaţie la cheie şi/sau mobilate şi amenajate tehnic. Toate blocurile sunt amenajate cu geamuri germane de economisire înaltă a căldurii. Fiecare apartament are încălzirea sa autonomă. Complexul Locativ „MYLIFE” este proiectat în aşa fel încât exclude la maxim pierderea de energie şi căldură.

Teritoriul

Complexul Locativ „MY LIFE” prezintă la dispoziţia locatarilor săi un oraş mic într-un oraş mare. Adică aici în incinta Complexului Locativ sunt prevăzute toate necesităţile şi dorinţele locuitorilor: supermaketul lucrează non-stop şi oferă un serviciu de livrare a productelor până la uşa apartamentului, sala de sport are şi două piscine sportive cu lungimea de 25 de metri, blocul de restaurante vă propune diverse bucate delicioase şi cinematorgraful personal a Complexului vă va relaxa. Grădiniţa de copii şi terenul de joacă pentru copii vă va distra şi dezvoltă copii Dumneavoastră. Şi nu în ultimul rând accentuăm că Complexul Locativ „MYLIFE” are şi o parcare proprie subterană.

Apartamente

Toate apartamentele Complexului Locativ „MYLIFE” sunt spaţioase şi luminoase dar totuşi diferă prin individualitatea sa, prin reparaţiile sale, prin amenajarea sa cu tehnică, aparate de uz casnic şi mobilier modern. Stilurile locuinţelor pot satisface chiar şi cele mai capricioase gusturi deoarece sunt destul de variate, începând cu stilul clasiс şi ajungând până la stilul modern.

Aveţi posibilitatea de a alege o locuinţă din următoarele tipuri de apartamente propuse mai jos:

1. Apartamente de tip „Studio” cu o cameră care este unită de bucătărie. Spaţiul astfel de apartamente variază de la 16,94 м2 până la 17,33 м2 şi poate fi prezentat doar cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi amenajat cu aparate de uz casnic.

2. Apartamente cu o odaie separată. Spaţiul astfel de apartamente variază de la 23,03 м2 până la 34,11 м2 şi la fel poate fi prezentat în două variante: numai cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie şi mobilă cu tehnică.

3. Apartamente cu două camere. Spaţiul acestor apartamente variază de la 32,02 м2 până la 58,03 м2 şi poate fi prezentat în două variante: numai cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi aparate de uz casnic.

4. Apartamente cu trei odăi. Spaţiul acestor apartamente variază de la 48,63 м2 până la 63,16 м2 : cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi aparate de uz casnic.

5. Apartamentele cu patru camere au spaţiul de 70,27 м2 şi pot fi cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi aparate de uz casnic.

Apartamentele cu euro reparaţie sunt finisate cu tavanuri de gipso-carton, cu tapete, uşi , pe podea este laminat şi în camera de baie sunt plăci ceramice. Dacă alegeţi un apartament cu mobilier „la cheie” – primiţi aşa mobilă şi tehnică: dulapuri, mese, scaune, fotolii, paturi, noptiere şi o bucătărie cu cuptor şi aragaz, în camera de baie aveţi instalate o cabină duş, closet şi robinete. Toate apartamentele Complexului Locativ „MY LIFE” sunt atât de variate încât prevăd modul de viaţa a diferitor oameni, sunt apartamente pentru familii mari cu copii, sunt apartamente pentru persoane tinere active fără familie şi pentru cupluri mici.

Vânzare apartamente

Compania de construcţie „KIRSAN COM SRL” întotdeauna consctruieşte imobiliare numai pe pământuri proprii, toate procesele de construcţie sunt iniţializate, programate şi finisate numai în interiorul companiei, ce dă posibilitatea de a controla calitatea consctrucţiei. Secţia de vânzare a imobilului oferă o programă de procurare a locuinţelor în ipotecă cu plata lunară începând cu 200,00 de euro şi condiţia principală de a achita prima rată în mărime de 30 % din costul apartamentului ales. Sunt prevăzute şi alte programe ipotecare. Pentru fiecare cumpărător a unui apartament din Complexul Locativ „MYLIFE” este prevăzut un cadou plăcut în calitate de un abonament pentru un an în clubul de fitness.

Complexul Locativ „MY LIFE” este proiectat pentru cei care ştiu preţul banilor şi pot economisi timpul, deoarece aici apartamentele sunt deja GATA pentru trai şi au tot necesarul pentru viaţă. Mai multă informaţie detaliată aflaţi pe saitul oficial.

Complexul Locativ „MY LIFE” cu euro reparaţie la cheie vă dă posibilitate să nu economisiţi pe sine, ci să economisiţi pentru sine. Căci banii se întorc, dar timpul nu.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Complex My Life

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Kirsan
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex