Цена, за м2
Toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Veniamin Apostol, 14/5 ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc 1,2,3,4dat în exploatareîn 2016, trimestrul 1în 2016, trimestrul 1 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da
Camere în apartamente:
studio, 1‑cameră, 2‑camere
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inaltimea plafonului:
2,7 m
Ipotecă de la compania de construcție:
da
Lift:
da
Numărul de apartamente:
350
Numărul de case:
4
Numărul de etaje:
11-15
Pereți:
beton celular
Plată:
plata cash
Spaţiu apartamente:
18,4 - 60 mp
Spațiu de parcare:
terestră
Tehnologia construcției:
cadru monolit
încălzire:
autonomă
Сurte închisă:
da

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul Locativ „Teatral” este amplasat lângă parc pe strada Veniamin Apostol, 14/5 (fosta str. Băcioii noi), sectorul Botanica, Chișinău, mun. Chișinău.

Infrastructura

În imediata apropiere de apartamentele Complexului Locativ „Teatral” se află o zonă verde de odihnă pentru toată familia – parcul „Botanica”. Aici este o regiune cu aer curat și izolată de gălăgia Capitalei. Este un loc ideal pentru tineri căsătoriți și familii mici. Peste un cartier se află școala 49, oficiul poștal și cafeneaua „Aeroport”. Nu dearte este Centrul Comercial Metro Cash & Carry 2 Chișinău.

În primele două blocuri locative veți avea vecini persoane ce fac parte din „Uniunea Teatrala din Republica Moldova”.

Căi de transport

Complexul Locativ „Teatral” este construit în apropierea intersecției cu strada Aeroportului, unde sunt opriri de transport public cu autobuze și rutiere până la sectoarele Chișinâului.

Aeroportul Internațional este situat foarte aproape de acest complex locativ – doar la 3 km. Gara Feroviară este la 9 km și Autogara Nord se află în 11 km.

De la apartamentele Complexul Locativ „Teatral” până în centrul Chișinăului parcurgem 12 km în maxim 25 de minute.

Descriere generală a construcţiei

Complexul Locativ „Teatral” este compus din 4 blocuri locative. Blocul „A” are construite 15 nivele locative. Blocurile „B”, „C” și „D” au câte 11 nivele. Clădirile blocurilor locative sunt construite cu carcasă din beton armat. Pereții caselor sunt din beton celular.

Blocurile locative sunt dotate cu ascensoare moderne.

Apartamentele Complexului Locativ sunt dotate cu sistem de ventilare intensivă, cu sistem anti-incediar și au instalate calorifere, uși la intrare și geamuri termopane. Toate comunicațiile sunt conectate și este instalat cazanul pentru încălzire autonomă.

Amenajarea Complexului Locativ

Curtea complexului Locativ este de tip – închis.

Pentru automobilele locatarilor în curtea blocurilor locative sunt amenajate locuri de parcare terestră.

La parterul caselor sunt presupuse spații comerciale, centru medical, centru de agrement și sport, o grădiniță și supermarket.

La subsolul clădirii sunt acordate spații pentru debarale.

În curtea Complexului Locativ „Teatral” este amenajat un teren de joacă pentru copilașii locatarilor și zone de odihnă.

Descrierea apartamentelor

Complexul Locativ „Teatral” are construite 350 de apatrtamente ce se dau în exploatare „în versiune albă”. Spațiul celui mai mic apartament cu o odaie din acest Complex locativ începe de la 18,1 mp. Apartamentele cu o cameră au suprafețele până la 39 mp și au schițe diferite ce sunt cu saloane separate de bucătărie sau de tip „Studio” (unde bucătăria este unită de camera de zi).

Apartamentele cu două camere sunt prezentate cu un spațiu general de la 60mp până la 71,7 mp și au planificări cu un bloc sanitar și camere separate.

Despre Dezvoltator și metode de cumpărare a imobiliarului nou

Compania de Construcții „Ecosem Grup” SRL este o companie de încredere ce a fost înregistrată la CIS în anul 2003 și are grijă de viitorii locatari a Complexului Locativ „Teatral”, oferindu-i fiecărui cumpărător diferite metode de cumpărare a imobiliarului nou și face des reduceri considerabile pentru diferite apartamente sau pentru cumpărătorii care au posibilitatea de achitare integral 100%.

La fel există procedura de cumpărare a apartamentelor noi în rate (fără dobândă ipotecară) sau în ipotecă (cu prima rată de 30%) .

Nu ratați șansa de a profita de un proiect de design interior în calitate de cadou ce este acordat individual pentru unele apartamente cu 2 camere.

Mai multă informaţie despre locuințeleComplexului Locativ „Teatral”, găsiți pe site-ul oficial al Companiei de construcţii „Ecosem Grup”.

Complex Teatral vezi harta Chişinău

str. Veniamin Apostol, 14/5

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.