Complex Vissarion Belinski 4

Prețul pentru m2
de la 650 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Vissarion Belinski, 4 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Vissarion Belinski 4în stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 1în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 1

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

încălzire:
individual
Lift:
passager
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
9
Numărul de scara:
1
Pereți:
caramida
Spațiu de parcare:
deschis
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Camere în apartamente:
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inălțimea tavanului:
2,7 m
Spaţiu apartamente:
40,83 - 84, 71 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da
Plată:
leasing

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Într-un cartier liniștit a municipiului Chişinău la sectorul Buiucani se amplasează un nou Complex Locativ de pe strada Vissarion Belinski, 4.

Infrastructura

Complexul Locativ de pe strada Vissarion Belinski, 4 este aşezat într-o zonă verde nu departe de parcuri și de centrul Capitalei având în apropiere astfel de puncte de interes:

Puncte comerciale: Centrul Comercial „Preţuri pentru tine”, Centrul Expoziţional MoldExpo, câteva markete, magazine de mobilă şi design, pieţe, farmacii, secţii bancare și Oficiul Poştal Buiucani .

Centre medicale: Spitalul Clinic Militar Central.

Divertisment: restaurante, baruri, săli de festivităţi, pizzerii, cafenele şi cofetării pentru copii.

Odihnă: Dendrariul, Parcul Valea Morilor, Aventura Parc, sală de sport (la Flacăra) și Teatrul „Ion Creangă”.

Instituții de învățământ: Grădiniţele №157, №62, №145, Liceul Columna, Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, Şcoala Profesională №2 din Chişinău, Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion şi Doina Aldea-Teodorovici”, Liceul Teoretic „Orizont”, Facultatea Arte Plastice şi Design, Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” din mun. Chişinău.

Locuri sfinte: Mănăstitea „Sfântul Mormânt al Domnului nostru Iisus Hrisros”, Biserica Sfinţii Apostoli Pentru şi Pavel şi Biserica Acoperământului Maicii Domnului.

Căi de transport

Complexul Locativ de pe strada Vissarion Belinski, 4 este amplasat în apropierea opririlor de transport public de unde uşor şi repede se ajunge în centrul oraşului Chișinau şi la alte sectoare a Capitalei.

De la blocul locativ ajungem până la Gara Feroviară în maxim 23 de minute. Gara de Nord este în 8 km şi ajungem la ea in aproximativ 23-27 minute. Până la Aeroport cu maşia ajungem în 36 de minute și parcurgem 19 km.

Din centrul Capitalei până la locuinţele Complexului Locativ venim prin strada Vasile Lupu sau Ion Creangă timp de doar 13 minute cu maşina.

Descriere generală și amenajarea blocului locativ

Complexul Locativ din strada Vissarion Belinski, 4 este compus dintr-un bloc locativ cu 9 etaje ce presupune două etaje cu spațiu comercial la parterul clădirii. Ograda complexului locativ este îngrădită și amenajată cu un teren de joacă pentru copii și cu zone de odihnă pentru maturi. Teritoriul adiacent este planificat cu locuri de parcare deschisă și zone verzi.

Toate apartamentele Complexului Locativ au sistem autonom de încălzire cu cazan unit la caloriferele instalate. Geamurile apartamentelor sunt de tip termopan cu proifil REHAU de cinci camere. Apartamentele se dau în exploatare cu contoare de gaz, apă și electricitate instalate și unite la toate sistemele de comunicații. Pereții apartamentelor sunt finisați cu amestec uscat alb și au partoselele turnate.

Apartamente

Complexul Locativ de pe strada Vissarion Belinski, 4 oferă apartamente ce se dau în exploatare ”în versiune albă” și pot exista cu o cameră, cu două camere și cu trei camere în astfel de spații:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafaţă totală de 40,83mp ce au o bucătărie separată cu spațiul de 11.45 mp., un hol de 7,55 mp, camera de zi de 16,27mp, camera de baie – 4,2mp și un balcon de 3,32mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu astfel de spații: 58,39 mp; 63,62mp; 64,20mp; 65 mp; și 66,23mp ce au bucătirii mari separate și balcoane;
  • Apartementele cu 3 camere sunt oferite cu un spațiu total de 84,71 mp cu saloane separate de bucătărie, cu holuri spațioase și balcoane mari de 11mp.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou

Complexul Locativ din strada Vissarion Belinski, 4 este construit de Compania de construcţii „INAMSTRO”. Această companie a fost fondată în anul 2006 și activează nu numai pe piața internă dar și peste hotarele Republicii Moldova.

Compania de construcţii „INAMSTRO” oferă posibilitatea de a procura imobiliar nou în leasing fără documente de confirmare a venitul şi fără acte de la locul de muncă. Această programă de leasing este calculată cu o rată mică a dobânzii cu posibilitatea de a semna contractul cu suma minimală a creditului 10 000,00 EUR şi dobânda de leasing 8% anual pe un termen de la 12 până la 96 luni. Contractul poate fi semnat cu condiţia principală de achitare a primei rate în mărime de 30% din costul imobiliarului nou, iar suma creditului nu va depăşi suma de 70% din costul apartamentului nou ales.

Mai multă informaţie utilă și detaliată despre Complexul locativ din strada Vissarion Belinski, 4 şi despre cum puteţi cumpăra apartamnte noi aici, citiţi pe site-ul oficial al Companiei de construcţii „INAMSTRO”.

Complex Vissarion Belinski 4 vezi harta Chişinău

str. Vissarion Belinski, 4
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.