1 / 8
Complex Vasile Lupu 61/1, Chişinău

Complex Vasile Lupu 61/1 în Chişinău

+373 (60)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 510 €
Dezvoltator
Adresa
str. Vasile Lupu, 61/1

Schițele și prețurile în Complex Vasile Lupu 61/1

3 camere
104.8106 m2
de la 53 400 €

Dinamica prețului minim pentru m² în €

July 182019510June 182019510May 182019510April 182019510March 182019510February 262019510
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Complex Vasile Lupu 61/1 vezi harta Chişinău

Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Blocuri № 1-3dat în exploatareîn 2015, trimestrul 4dat în exploatare
în 2015, trimestrul 4
Blocuri № 4-7dat în exploatareîn 2016, trimestrul 4dat în exploatare
în 2016, trimestrul 4

Mersul construcției Complexului Complex Vasile Lupu 61/1

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — februarie 2019

Punct 1 — 1 fotografie
Punct 2 — 1 fotografie
Punct 3 — 1 fotografie
Punct 4 — 1 fotografie
Punct 5 — 1 fotografie
Punct 6 — 1 fotografie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren de joaca
încălzire
autonomă
Lift
lifturi passager
Numărul de case
7
Numărul de etaje
12
Pereți
cărămidă
Spațiu de parcare
boxe şi parcare exterioară
Tehnologia construcției
cadru monolit
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
studio, 1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
23,2–107,8 m2
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul locativ Vasile Lupu este amplasat în apropierea zonelor pitoreşti Valea Morilor şi Dendrariul din Chişinău pe adresa exactă: strada Vasile Lupu, 61/1, sectorul Buiucani, Chişinău, mun. Chişinău.

Infrastructura:

Complexul Locativ Vasile Lupu este aşezat în imediata apropiere de două parcuri mari, şi este înconjurat de o zonă verde şi foarte pitorească. Dendrariul este vecinul cu cel mai mare teritoriu în jur de 83 ha şi vă oferă senzaţia de nemărginire, aici locatarii Complexului pot face plimbări de neuitat, pot admira natura pitorească şi respira aer proaspăt. Dificultatea locatarilol va consta în alegerea la ce parc să meargă? Parcul Valea Morilor la fel se află în apropiere şi are la mijloc încă şi un lac frumos unde puteţi face plimbări cu barca, aici în parcul Valea Morilor găsiţi diferite zone de odihnă şi divertisment atât pentru copii cât şi pentru maturi. Pe drum spre Parcul Valea Morilor veţi fi nevoiţi să faceţi o oprire lungă pentru a satisface gusturile copilaşilor Dumneavoastră, la zona de fericire copilărească – Aventura Parc, aici şi maturii se vor şimţi mici.

La fel pentru odoraşele Dumneavoastră în acest cartier sunt o mulţime de grădiniţe, şcoli, licee şi Universităţi aşa ca: Grădiniţa № 157, Şcoala Profesională №2 din Chişinău, Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion şi Doina Aldea-Teodorovici”, Liceul Teoretic „Orizont”, Liceul Columna, Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, Facultatea Arte Plastice şi Design, Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” din mun. Chişinău, Universitatea de stat din Moldova, Universitatea de stat din Tiraspol.

Pe aceeaşi stradă cu blocurile Complexului, nu atât de departe este Stadionul „Dinamo” iar peste drum se află Spitalul Clinic Militar Central.

Apartamentele Complexului Locativ sunt înconjurate de o mulţime de puncte comerciale aşa ca: Centrul Comercial „Preţuri pentru tine”, Centrul Expoziţional MoldExpo, câteva markete, magazine de mobilă şi design, pieţe, farmacii, Oficiul Poştal şi Registrul Buiucani.

Aici puteţi găsi restaurante şi cafenele pentru fiecare buzunar cu bucătărie europeană şi moldovenească.

Locul amplasării Complexului Locativ este ales foarte logic deoarece este situat destul de aproape de centrul oraşului dar totodată şi în depărtare de stresul cotidian. Şi sigur că locul este ales cu un mare suflet, deoarece se află între trei locuri sfinte: Mănăstirea „Sfântul Mormânt al Domnului nostru Iisus Hrisros”, Biserica Sfinţii Apostoli Pentru şi Pavel şi Biserica Acoperământului Maicii Domnului.

Căi de transport

Complexul Locativ Vasile Lupu este aşezat pe una din străzile ce uneşte centrul Capitalei cu oraşul Durleşti, raionul Ialoveni şi raionul Străşeni. Aici sunt opriri de transport public care perfect conectează cu toate sectoarele capitalei şi aproape toate rutele circulă prin centrul oraşului sau în apropierea lui. Pe strada Vasile Lupu circulă rutiere, autobuze şi troleibuze, ce vă vor duce până la Gara Feroviară cu rută directă în 22 de minute. Gara de Nord este în 8 km şi ajungem la ea in aproximativ 18-20 minute. Până la Aeroport nu există rută directă, trebuie să schimbaţi autobuzul pe troleibuz şi aveţi de mers 20 km, cu maşina ajungeţi în jur la 40 de minute. Centrul Capitalei se află la o distanţă de 3,5-4 km şi până în Piaţa Marii Adunări Naţionale ajungem până la 10 minute, va fi mai lung dar mai plăcut să faceţi o plimbare pe jos prin parcul Valea Morilor.

Descriere generală a construcţiei

Complexul Locativ Vasile Lupu este construit din cărămidă, carcasa casei este din beton-armat. Finisarea faţadei clădirilor are izolare termică cu polistiren. Rezidenţa are un design atragătiv şi este compus dinşapte blocuri locative cu câte 12 etaje. Toate apartamentele blocurilor locative au încălzire autonomă cu calorifere de fier deja montate şi unite cu ţevi din metaloplastic. Locuinţele au instalate uşi din metal la intrare şi geamuri panoramice termopan de calitate germană. Apartamentele sunt finisate cu amestec uscat a pereţilor interiori şi a tavanului la fel dispun de toate utilitățile: apă, canalizare, energie electrică, gaz natural şi sunt contorizate individual. Blocurile sunt amenajate cu ascensoare echipate.

Amenajarea Complexului locativ:

În incinta Complexului Locativ Vasile Lupu sunt prevăzute suficiente locuri la parcarea deschisă precum şi sunt boxe auto cu beci. În grădină este un teren de joacă pentru copii amenajat modern şi există spaţiu de odihnă pentru maturi. La parter sunt prevăzute spaţii comerciale. Complexul are supraveghere video, securitate şi monitorizare.

Apartamente

Complexul Locativ Vasile Lupu vă propune apartamente cu o cameră, cu două şi trei camere. Toate apartamentele sunt date în exploatare în versiune albă finisate cu amestec uscat atât pereţii cât şi tavanul, anume aici Dumneavoastră vă puteţi adeveri ideile de design propriu şi irepetabil. Puteţi alege apartamentul de vis din următoarale spaţii propuse:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafaţa între 29 mp până la 50 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţa între 54 mp până la 72 mp;
  • Apartamente cu 3 cameră sunt oferite cu o suprafaţa între 81 mp până la 108 mp;

Ce ţine de schemele apartamentelor, fiţi siguri că există o gamă largă de planimetrii care va satisface orice gust a viitorilor locatari.

Apartamentele Complexului Locativ Vasile Lupu sunt construite de Compania de construcţii ASTERCON, ce a fost fondată în 2009 şi este o companie de încredere cu rezultate de construcţii înalte.

Mai multă informaţie detaliată precum şi informație de cumpărare a apartamentelor noi, puteţi găsi pe site-ul oficial al Companiei de construcţii ASTERCON.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Complex Vasile Lupu 61/1

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Astercon
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex