1 / 3
Bloc Locativ Vovințeni 4, Chişinău

Bloc Locativ Vovințeni 4
în Chişinău

Conform informaţiilor noastre la moment в Bloc Locativ Vovințeni 4 nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Dezvoltator
Adresa
str. Vovințeni, 4

Bloc Locativ Vovințeni 4 vezi harta Chişinău

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc Locativ Vovințeni 4dat în exploatareîn 2016dat în exploatare
în 2016

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case
1
Numărul de etaje
7 + mansardă
Spațiu de parcare
deschis şi garaje

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor
în versiune albă

Informații despre Complexul locativ

La doar opt sute de metri de la Parcul Central se află amplasat Complexul Rezidențial de la sectorul Buiucani de pe strada Vovințeni, 4.

Blocul nou locativ dispune de șapte etaje standarde și etajul opt este situat la mansardă.

La demisolul clădirii locative sunt amenajate boxe pentru garaje, iar la primul etaj sunt prevăzute spații comerciale. În curtea Complexului se află un teren de joacă pentru copii și există locuri deschise pentru parcarea automobilelor.

Clădirea locativă este capabilă să reziste la un cutremur cu putere de opt puncte. Blocul este construit din materiale de construcție ecologic curate. Pereții exteriori sunt zidiți din cotileți iar pereții interiori și despărțitori sunt combinați din cărămidă și plăci de ghips.

În Complexul Locativ din strada Vovințeni, 4 sunt disponibile apartamente cu o cameră și cu două camere. Dezvoltatorul „Gonvaro-Con” propune în vânzare apartamente cu spațiile totale de 41-66 mp, ce au instalate ferestre panoramice vitrate cu geamuri termopane triple. Locuințele se realizează in finisaje „la alb”. Și toate apartamentele dispun de un sistem individual de încălzire autonomă prin cazane.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.