1 / 6
Complex Studentilor Residence, Chişinău

Complex Studentilor Residence în Chişinău

+373 (69)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 450 € +TVA
Adresa
str. Studentilor, 15a

Schițele și prețurile în Complex Studentilor Residence

1 camere
38.143 m2
de la 17 190 € +TVA
2 camere
59.575.1 m2
de la 26 865 € +TVA
3 camere
79.386.7 m2
de la 35 775 € +TVA
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Complex Studentilor Residence vezi harta Chişinău

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Studentilor Residenceîn stadiu de construcţiedata finisării în 2020, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2020, trimestrul 2

Mersul construcției Complexului Complex Studentilor Residence

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — martie 2019

Punct 1 — 1 fotografie
Punct 2 — 1 fotografie
Punct 3 — 1 fotografie
Punct 4 — 1 fotografie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren de joaca
încălzire
autonoma
Lift
da
Numărul de case
1
Numărul de etaje
11
Numărul de scara
2
Pereți
BCA
Spațiu de parcare
terestra
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
vata minerala
Сurte închisă
teritoriu păzit

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Numărul de apartamente
160
Spaţiu apartamente
38,2–86,7 mp
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Complexul locativ „Studenților Residence” este localizat în orașul Chișinău, în cartierul Poșta Veche din sectorul Râșcani, pe stradela Studenților, la numărul 15a.

Despre cartier și zona de amplasare

Zona de amplasare a imobilului este ferită de gălăgia urbană și este împrejmuită de multe spații verzi și cu Parcul „Râșcani” în imediata vecinătate. De la complexul rezidențial este acces facil către mijloacele de transport în comun, care circulă des către centrul și către restul sectoarelor capitalei.

În apropierea locuințelor se află multe instituții de învățământ așa ca: Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Liceul Teoretic Bulgar „Vasil Leviski”, Liceul Teoretic „Wafdorf”, Liceul „Socrate”, Universitatea Slavonă din Moldova și Universitatea Tehnică a Moldovei, acest fapt face atractiv acest complex nu numai din punct de vedere rezidențial dar și din punct de vedere a unei investiții financiare profitabile, deoarece acest bloc locativ este foarte întrebat printre studenți, unde orice apartament va putea fi dat ușor în chirie pe un termen lung.

De asemenea nu departe de imobil se află Filiala Bibliotecii „A. Donici”, Muzeul Tehnicii în aer liber UTM, este Cinematograful Patria și un club de noapte, Scuarul Mezon, este o sală de sport, funcționează secții bancare și sunt supermarket-urile: Fourchette și Linella 9.

Cartierul unde se află amplasat complexul rezidențial dispune de o infrastructură destul de dezvoltată și poate oferi locatarilor o viață complet împlinită.

Structura rezidenței, detalii tehnice a construcției și amenajarea complexului

Complexul rezidențial „Studenților Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente, care dispune de două scări locative, fiecare din acestea fiind proiectate cu 11 etaje locative. Structura clădirii de apartamente este efectuată în baza carcasei din beton armat cu închiderile exterioare din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA). Toți pereții interiori - despărțitori între apartamente dispun de izolare fonică suplimentară. Pentru izolarea termică exterioară a fațadei clădirii locative este folosită vata minerală. Fiecare din cele două scări locative este echipată cu câte două ascensoare silențioase de firmă Basslift. Pentru transportul locatarilor locurile de parcare sunt organizate subterane, precum și există organizate parcări supraterane pentru oaspeți și pentru parcarea temporană.

Teritoriul complexului rezidențial este îngrădit cu gard din metal, iar în curtea generoasă se află amenajate peste 250 mp de spații de joacă pentru micuții locatari și sunt plantate spații verzi și organizate locuri de relaxare pentru adulți. Peste toată suprafața complexul locativ „Studenților Residence” sunt montate camere pentru supraveghere video 24 din 24.

Prezentarea apartamentelor

Blocul locativ „Studenților Residence” dispune de apartamente cu una, două și trei camere. Suprafața locuințelor cu o cameră începe de la 38,20 mp până la 43 p, suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 59,70 mp și 75,10 mp, iar locuințele cu 3 camere au suprafața de la 80 mp. Locuințele se predau cumpărătorilor în versiune de finisare - „la alb”. Pentru prelucrarea pereților este folosit gipsul Knauf.

Fiecare din apartamentele complexului este prezentata cu spații mari vitrate și cu ferestre panoramice. Încălzirea în apartamente este autonomă, prin centrale termice individual instalat în toate locuințele (centralele sunt de producere germană).

Absolut toate apartamentele sunt echipate cu interfoane, de asemenea pentru securitatea locatarilor la intrare în apartament sunt montate uși metalice blindate de calitate superioară cu greutatea de 70 kg. Ferestrele locuințelor deschid o priveliște plăcută asupra Chișinăului și împrejmuirilor.

Complexul locativ „Studenților Residence” este construit de către compania „ECOVZOR CONSTRUCT IMOBIL”, care oferă pe piața imobiliară din Moldova apartamente construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Este una din companiile autohtone, care utilizează la construcții doar materiale durabile și calitative. Metodele de plată acceptate sunt flexibile, și dezvoltatorul acceptă plata în rate, cu mărimea primei tranșe de 20 % din costul apartamentului ales. Echipa dezvoltatorului „ECOVZOR CONSTRUCT IMOBIL”, vă stă mereu la dispoziție pentru a vă oferi mai multe detalii și informații depline de care sunteți interesați despre apartamentele complexului locativ „Studenților Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Complex Studentilor Residence

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex