1 / 1
Bloc Locativ Andrei Doga, Chişinău

Bloc Locativ Andrei Doga în Chişinău

Conform informaţiilor noastre la moment în Bloc Locativ Andrei Doga nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Dezvoltator
Adresa
str. Andrei Doga
COMPLEX PE HARTĂ
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Bloc Locativ Andrei Doga vezi harta Chişinău

Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case
1
Numărul de etaje
10
Spațiu de parcare
terestră
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

La o distanță confortabilă de la autostrăzile mari, la sectorul Râșcani, se află situat Complexul Rezidențial de pe strada Andrei Doga.

Distanța de la scările locative până la centrul orașului este de aproximativ patru kilometri. În apropiere se află o grădiniță pentru copii, există o cafenea, se află o piață de mobilă si Delfinariul. Prin vecinătate sunt magazine cu mărfuri mixte, este o universitate, un liceu și o policlinică. La o distanță de o mână întinsă este o piață alimentară și una de haine, sunt câteva supermarkete. Nu departe se află Gara Auto de Nord și până la Gara Feroviară sunt numai cinci kilometri.

Complexul locativ dispune de cinci scări locative ridicate cu zece nivele și dotate fiecare cu ascensoare silențioase fiabile. Ultimul etaj a blocurilor locative este îndeplinit sub formă de mansardă.

Complexul Rezidențial de pe strada Andrei Doga are o curte bine amenajată cu terenuri de joacă pentru copii modern amenajate și de un nivel de siguranță înalt, de asemenea este o zonă de agrement cu havuzuri. Sunt organizate locuri terestre pentru parcarea automobilelor.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Bloc Locativ Andrei Doga

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex