1 / 3
Melestiu, 26, Chişinău

Melestiu, 26 în Chişinău

Conform informaţiilor noastre la moment în Melestiu, 26 nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Dezvoltator
Adresa
str. Melestiu, 26
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Melestiu, 26 vezi harta Chişinău

Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Melestiu, 26dat în exploatareîn 2016dat în exploatare
în 2016

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case
2
Numărul de etaje
15–17
Spațiu de parcare
subteran cu două nivele

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Adresa

În una din сele mai verzi şi liniştite zone a oraşului Chişinău la hotarul sectorului Botanica şi sectorlui Centru au crescut blocurile noului Complex Locativ de pe starda Melestiu (Valea Trandafirilor).

Infrastructura

Amplasarea ideală a Complexului Locativ de pe strada Melestiu vă propune o viaţă deosebită în imediata apropiere de centrul oraşului şi totodată o viaţă sănătoasă într-o zonă curată şi ecologică, o viaţă fermecătoare la natura pitorească a parcului Valea Trandafirilor. Unde puteţi face sport şi plimbări cu familia la aer proaspăt, plimbări cu barca pe lacurile din apropiere şi distracţii la Laguna Park.

Casele Complexului locativ sunt construite în apropierea multor zone de divertisment pentru copii şi diferite instituţii de învăţământ aşa ca grădiniţa №92, şcoala sportivă specializată de handbol №2 şi şcoala de badminton, Liceul Republican cu profil sportiv, şcoala primară №20. Puţin mai departe este Colegiul Politehnic şi Liceul Vasile Alexandri.

La fel blocurile locative au un amplasament raţional cu o infrastructură bine dezvoltată având în apropiere multe puncte comerciale, bănci, farmacii, restaurante şi cafenele. Supermarketul №1, Centrul comercial „MallDova” şi Cinematograful „Patria Multiplex” sunt cei mai veseli, plăcuţi şi des vizitaţi vecinii.

În apropierea Complexului Locativ de pe strada Melestiu se află Spitalul de maternitate, Spitalul Republican №1 şi Centrul Medical “Cardi Prima”.

Făcând o scurtă plimbare prin parcul ValeaTrandafirilor ajungem la Biserica Sfântului Mucenic Gheorghe.

Căi de transport

Complexul locativ de pe strada Melestiu este situat foarte aproape de centrul oraşului şi de centrul sectorului Botanica, până la fiecare din acestea facem doar 5 minute cu transport. Din acest punct avem o legătură desfăşurată de transport public cu toate sectoarele Capitalei. În apropierea blocurilor puteţi găsi diferite mijloacele de transport în comun – troleibuze, autobuze şi multe rutiere. Până la Gara feroviară ajungem în doar 7 minute făcând până la 3 km. Autogara Nord se află în 13 minute şi parcurgem până la ea 4,7 km. Apropierea de Aeroport – până la 13,4 km în maxim 22 de minute prin Bulevardul Dacia sau şoseaua Munceşti.

Din centrul oraşului puteţi uşor ajunge la strada Melestiu unde este amplasat Complexul Locativ venind prin strada Ciuflea şi Bulevardul Dacia sau mergând pe strada Trandafirilor.

Informaţii tehnice a construcţiei

Complexul Locativ de pe strada Melestiu se compune din opt blocuri, în total are 10 scări cu cîte 15-17 nivele şi este construit din beton armat, pereţii exteriori a caselor sunt izolaţi cu penopoliuritan şi vată minerală. Costrucţia clădirilor Complexului este calculată cu o rezistenţă de până la 8 grade pe scara Richter.

Apartamentele din Complexul Locativ de pe strada Melestiu au instalate geamuri termopan şi uşă metalica la intrare. Toate locuinţele dispun de încălzire autonomă cu cazan instalat şi conectat la calorifere. Apartamentele se dau în exploatare cu contoare individuale de gaz, electricitate şi apă.

Amenajarea Complexului Locativ şi teritoriului adiacent

Complexul Locativ de pe strada Melestiu include două etaje la parter pentru parcare subterană la care duc ascensoare silenţioase. La fel la parter sunt spaţii comerciale. Pentru copiii locătarilor în grădina Complexului Locativ este amenajat un teren de joacă iar pentru maturi sunt locuri de odihnă.

Apartamente

Complexul Locativ de pe strada Melestiu are în incinta sa 584 de apartamente proiectate modern, ce pot fi cu o cameră, cu două şi cu trei camere cu astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu o cameră pot fi cu aşa suprafeţe: 51mp, 52mp şi 62mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu astfel de suprafeţe: 66mp, 68mp, 76mp, 81mp, 87mp şi 93mp;
  • Apartementele cu 3 cameră sunt oferite cu astfel de suprafeţe:110mp, 120mp şi 122mp.

Toate apartamentele Complexului Locativ de pe strada Melestiu se dau în exploatare în versiune albă şi au balcoane de tip închis.

Vânzare apartamente

Complexul Locativ de pe strada Melestiu este construit de una dintre сele mai mari Companii de construcții din Republica Moldova - Compania de construcții "Basconslux" SRL ce activează pe piaţa imobiliarelor noi din anul 2003 şi deja a bucurat o parte bună de familii cu locuinţe noi.

Compania de construcţii "Basconslux" oferă posibilitatea de a procura imobiliar nou în rate sau de a-l achita în prealabil.

Cumpărătorii care achită costul aparatamnetului nou în prealabil în mărime de 100% pot profita de reduceri individuale din partea Companiei de construcții "Basconslux".

Achitarea în rate poate fi posibilă numai până la momentul finisării construcţiei şi cu condiția principală de achitare a primei rate în mărime de la 30% până la 50% cu un program individual de achitare a sumei restului împrumutului ce se discută în oficiul Companiei de construcții "Basconslux".

Mai multă informaţie detaliată şi utilă despre Complexul locativ de pe strada Melestiu puteţi afla pe site-ul oficial al dezvoltătorului Compania de construcții "Basconslux".

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Melestiu, 26

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Basconslux
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex