Delmar Construction

Site-ul oficial: delmar.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 2005.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Delmar Construction și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Delmar Construction

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Delmar Construction

Informații despre compania de construcții Delmar Construction

«Delmar Construction» este o companie moldo-irlandeza, care din anul 2005 desfăşoară o activitate productivă pe piaţa construcţiilor din Republica Moldova. Ea se ocupă de construcția clădirilor rezidențiale și administrative cu nivel divers de complexitate, instalează, de asemenea, rețelele inginereşti respective, sistemele de alimentare cu apă și canalizare.

Lucrările zilnice ale meşterilor «Delmar Construction» se bazează pe calitatea excelentă a serviciilor de construcție, respectarea strictă a procesului tehnologic, utilizarea echipamentelor inovatoare și respectarea tuturor termenelor limită anunțate anterior, referitor la darea în exploatare a clădirilor și structurilor edificate. În procesul de construcție se utilizează doar materiale verificate, care nu-şi pierd proprietățile sale sub influența factorilor externi nefavorabili și îşi îndeplinesc funcțiile o perioadă îndelungată de timp.

Datorită acestui fapt, compania internațională a fost selectată pentru construirea mai multor obiecte importante cu destinaţie socială, iar donatorii externi ai acestor proiecte au fost Banca Mondială, Fondul European de Investiții și anumite programe ale Organizaţiei Națiunilor Unite.

În prezent, în cadrul companiei «Delmar Construction» muncesc peste 120 de angajați, printre care numai ingineri calificați, meșteri, manageri, precum și lucrători calificați, cu mulți ani de experiență în domeniul construcțiilor. O astfel de echipă prietenoasă și unită este capabilă să abordeze orice sarcină stabilită, atât în domeniul construcțiilor civile, cât și industriale.

De regulă, «Delmar Construction» pune în funcţiune obiectele sale în versiunea albă. Dacă clientul dorește să fie executată o reparație "la cheie" în viitorul său apartament, compania îi va veni în întâmpinare și va efectua astfel de lucrări, în cel mai scurt timp posibil. A cumpăra un apartament de la dezvoltatorul «Delmar Construction» se poate imediat, plătind tot costul acestuia, în rate până la darea casei în exploatare sau în ipotecă pe termen lung. După vizitarea departamentul de vânzări al companiei, fiecare cumpărător va alege neapărat pentru sine cel mai potrivit și mai accesibil mod de plată.

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.