Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
Durlești, str. Cartușa, 50/3 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Durlești, str. Cartușa, 50/3dat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
5

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Sunt informații suficiente?

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Cartușa, 50/3 se află amplasat în orașul Durlești la șase kilometri de la partea centrală a orașului Chișinău.

În vecinătate cu Complexul Locativ se află oprirea de transport public și este o ieșire comodă la autostradă. În apropiere sunt magazine inclusiv și care lucrează non-stop, este o piață alimentară, policlinica, farmacie și un supermarket.

Clădirea nou construită are o carcasă monolită trainică din beton armat, pereții sunt realizați din piatră naturală și termoizolați eficient.

Complexul Rezidențial de pe strada Cartușa, 50/3 are construite cinci etaje locative și cumpărătorilor potențiali li se propun apartamente aici cu 1-2 camere, suprafața cărora este de la 38 mp până la 54 mp.

Locuințele se achiziționează cu finisare „la alb”, podeau este turnată calitativ cu șapa de ciment, pereții sunt prelucrați, este instalat sistemul de încălzire autonomă plus calorifere, există contorizare individuală, ușă calitativă la intrare, geamuri termopane cu profil cu cinci camere și trei rânduri de sticle de economisire a energiei ce sunt acoperite cu un strat de reflexie.

Durlești, str. Cartușa, 50/3 vezi harta Chişinău

Durlești, str. Cartușa, 50/3

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.