Ecosem Grup

Site-ul oficial: ecosem.md

Proiecte în dezvoltare: 0

Proiecte finalizate: 3

Înființată în 2003.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 3 de obiecte Ecosem Grup 0 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Ecosem Grup

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Ecosem Grup – 0 obiecte în vânzare

Informații despre compania de construcții Ecosem Grup

«Ecosem Grup» este o companie de construcții care și-a început cariera profesională în anul 2003 și construiește cu succes locuințe moderne și economice, corespunzător celor mai severe standarde europene de calitate. Principiile de bază ale acestui agent economic sunt disponibilitatea, fiabilitatea și durabilitatea. Angajații «Ecosem Grup» aleg, exclusive, materiale de construcție de înaltă calitate, nu economisesc pe integrarea tehnologiilor noi și mijloacelor tehnice moderne. Lozinca de bază pe care o propagă compania: a investi cu înțelepciune!

Direcțiile de activitate ale companiei «Ecosem Grup» cuprind un segment suficient de mare, inclusiv proiectarea și ridicarea blocurilor de locuit cu mai multe etaje, obiecte industriale, spații comerciale, precum și construcția de drumuri și poduri. În plus, angajații companiei participă la construcția reţelelor de comunicare inginereşti, desfășoară activități de consolidare, reconstrucție și restaurare a diverselor structuri.

«Ecosem Grup» a devenit cunoscută pe piața imobiliară a Republicii Moldova, datorită mai multor unităţi bine construite și date la timp în exploatare. Complexele oferite de companie vor rezista unui cutremur puternic de 8 puncte, se remarcă prin confortul locaţiei, aspectul exterior uimitor si infrastructură dezvoltată.

Fiecare apartament are încălzire autonomă, un sistem modern de ventilație și protecție împotriva incendiilor. Clădirile sunt construite conform tehnologiei carcasă-monolit, care conferă caselor rezistență suplimentară și prelungeşte semnificativ durata de exploatare a locuinţelor. Pereții sunt umpluți cu beton celular și izolați cu ajutorul unui material termic ignifug.

Astăzi, fiecare cetățean al Moldovei are ocazia, cu minim de investiții, să achiziţioneze un apartament excelent de la compania «Ecosem Grup» și să acceseze o viață complet diferită într-un alt sistem calitativ de măsură. Fiind o companie de construcţii cu reputaţie, aceasta oferă, la alegere, diverse modalităţi de plată pentru locuințe, ceea ce face ca visul măreţ despre propria casă să devină, totalmente, realitate.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.