Eldorado Terra

Site-ul oficial: eldoradoterra.md

Proiecte în dezvoltare: 2

Proiecte finalizate: 5

Înființată în 2007.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 7 de obiecte Eldorado Terra 2 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Eldorado Terra

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Eldorado Terra

Informații despre compania de construcții Eldorado Terra

Compania «Eldorado Terra» a fost înfiinţată în anul 2007 si a devenit rapid unul dintre liderii de pe piața imobiliară din Republica Moldova, fiind un exemplu demn de urmat, printre numeroşii săi concurenți. Dintre toate clădirile noi, de astăzi, obiectele «Eldorado Terra» se disting prin calitate impecabilă, fiabilitate maximă și confort excelent.

De-a lungul anilor de activitate cu succes, angajații companiei au reușit să obțină rezultate semnificative în construcția complexelor locative mari, aplicând numai tehnologii inovatoare și materiale de construcție calitative, respectând cu strictețe toţi termenii de punere în funcţiune a obiectelor. Actualmente, în cadrul companiei de construcții muncesc intens mai mult de 600 de persoane, iar asta vorbeşte despre faptul că un mare număr de familii de moldoveni pot sta împreună, trăi și lucra în patria lor.

Echipa «Eldorado Terra» este formată exclusiv din profesioniști calificați și cu experiență, care au fost capabili să construiască 6 obiecte mari din 42 de case de locuit, cu teritoriu adiacent amenajat si îngrădit, precum și infrastructură bine dezvoltată și necesară. În prezent, mai mult de 4.000 de apartamente și-au găsit deja proprietarii, iar curând, vor fi date în exploatare noi complexe rezidențiale pentru mii de cetățeni ai Moldovei.

În esenţa activității «Eldorado Terra» stă preocuparea constantă faţă de clienți, siguranța, confortul și bunăstarea acestora. Colaboratorii își îndeplinesc obligaţiunile onest și conștiincios, acordând o atenție deosebită solicitărilor și dorințelor viitorilor proprietari. O asemenea caracteristică distinctă permite dezvoltatorului să sporească în continuare şi mai mult nivelul de încredere al cumpărătorilor, direcționându-şi toate eforturile spre înțelegerea, anticiparea și satisfacerea nevoilor și așteptărilor clienților.

Apartamentele de la compania de construcții «Eldorado Terra», în prezent, sunt una dintre cele mai corecte alegeri, printre ofertele demne, existente pe piața imobiliară din Republica Moldova. Și dacă e să-ţi alegi propria locuință acum, atunci prioritate trebuie să dai doar celei mai bune!

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.