Eurovalcons

Site-ul oficial: eurovalcons.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 1

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 2 de obiecte Eurovalcons 1 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Eurovalcons

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Eurovalcons

Informații despre compania de construcții Eurovalcons

Compania «Eurovalcons» a fost inaugurată la începutul anului 2012 și se ocupă de construcția complexelor rezidențiale moderne pe teritoriul Republicii Moldova. Printre prioritățile activității sale, compania a ales abordarea integrată, ce permite cea mai completă însuşire a zonelor de dezvoltare, fapt care, în cele din urmă, găsește aprobarea viitorilor locatari.

La etapa de proiectare și în procesul de construcție propriu-zis, «Eurovalcons» se străduiește să prevadă la maximum totul, astfel încât proprietarii de imobile să se mândrească cu casa lor calitativă, sigură și confortabilă. Dezvoltatorul garantează că toate obiectele corespund celor mai stricte cerințe ale construcției civile și actelor legislative respective, deoarece, în acest sens, sunt utilizate doar cele mai avansate tehnologii și materialele care s-au recomandat deja, de la producători renumiți. Controlul calității lucrărilor de construcție se realizează la fiecare etapă, uneori, cu propriile puteri și capacități, alteori, implicând și inspectorii de stat.

Specialiştii «Eurovalcons» se îngrijesc neobosit de clienții lor, oferindu-le pe teritoriul din apropiere o amenajare suplimentară sub formă de parcare modernă, locuri de relaxare necesare, precum și elegante mini-răzoare de flori, în toată curtea și locuri de joacă captivante pentru copii. Acest spațiu este îngrădit minuţios, are iluminare economă și securitate timp de 24 de ore.

Compania «Eurovalcons» realizează construcţia, în principal, din fonduri proprii, dar, uneori, recurge la credite bancare nesemnificative. Această abordare permite posedarea unui program de lucru real, prețuri accesibile la locuințe, calitate ridicată a imobilelor edificate și abilitatea de a respecta toate termenele limită pentru darea în exploatare a obiectelor.

Compania de construcții «Eurovalcons» propune clienților săi să cumpere apartamente în rate (până la 20 de ani), aplicând un program ipotecar profitabil sau să plătească complet pentru locuință. Fiecare cumpărător poate conta pe un program individual de plăţi și pe abordarea specială a angajaților acestui dezvoltator. Astăzi un lucru se poate spune cu certitudine – niciodată, încă, achiziționarea propriei locuințe de la compania «Eurovalcons» n-a fost atât de reală.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.