1 / 2
Complex Familia, Chişinău

Complex Familia
în Chişinău

Conform informaţiilor noastre la moment в Complex Familia nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Dezvoltator
Adresa
str. Suceviţa, 22/3

Complex Familia vezi harta Chişinău

str. Suceviţa, 22/3

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Familiadat în exploatareîn 2015, trimestrul 4dat în exploatare
în 2015, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case
1
Numărul de etaje
9
Spațiu de parcare
terestră

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidenţial „Familia” din Chişinău se află situat la sectorul Buiucani, pe strada Suceviţa, 22/3. Lângă blocul nou construit se află parcul de la Buiucani, sunt multe magazine, licee şi grădiniţe pentru copii. În apropiere se află o piaţă, un supermarket, un centru comercial şi este o piscină.

Pereţii interiori şi exteriori ai Complexului Locativ „Familia” sunt ridicaţi din cărămidă roşie de calitate înaltă de producere MACON SA. Rezistenţa necesară în construcţia clădirii este oferită de carcasa monolită din beton armat. Pereţii şi pardoselele dispun de termoizolare şi fonoizolare foarte calitativă, ferestrele şi balcoanele sunt vitrate cu geamuri termopane cu sticle de o economie eficientă a energiei.

Vânzarea apartamentelor se realizează cu toate comunicaţiile inginereşti conectate şi cu o sistemă autonomă individuală de încălzire. Compania de Construcţii a asigurat conexiunile la TV, internet şi telefon. În curtea Complexului sunt amenajate locuri pentru parcarea autovehiculelor şi este organizat un sistem de supraveghere video.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.