GMV-Imobil

Site-ul oficial: gmvimobil.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 1

Înființată în 2011.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 2 de obiecte GMV-Imobil 1 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul GMV-Imobil

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi GMV-Imobil

Informații despre compania de construcții GMV-Imobil

Din anul 2011 compania «GMV-IMOBIL» a reușit să se încadreze cu încredere în rândul organizațiilor de construcții renumite, care activează pe piața imobiliară din Republica Moldova. O echipă profesionistă de colaboratori cu experiență, mulți ani a lucrat pentru a crea un nume al companiei fiabil și impozant printre numeroșii clienți și concurenți din industria sa.

La baza activităţii companiei «GMV-IMOBIL» stă responsabilitatea crescută a angajaților săi, calitatea și acuratețea, precum și utilizarea în munca lor zilnică doar a mașinilor şi echipamentelor performante, respectarea termenilor, stabiliţi anterior, de punere în funcţiune a obiectelor, în strictă conformitate cu toate standardele și cerințele valabile pentru procesul de construcție.

Oferind servicii la cel mai înalt nivel, «GMV-IMOBIL» asigură fiecărui client al său un preţ optim pe metru pătrat, folosind numai materiale de construcție testate și îndeplinindu-şi toate obligațiile contractuale, luate anterior. Acest lucru a devenit posibil datorită propriei sale baze material-tehnice, partenerilor de afaceri de încredere și furnizorilor, care permit companiei să reducă la minimum cheltuielile financiare.

Personalul dezvoltatorului este alcătuit doar din cei mai buni specialiști cu profiluri diverse, care îşi îmbunătățesc calificarea în mod regulat, iar compania «GMV-IMOBIL» nu economiseşte bani pentru acest scop. Această circumstanță permite calitativ și la nivel profesional înalt să se efectueze toate lucrările de construcție, folosind cele mai moderne tehnologii și îndeplinindu-şi obligațiile de garanție ulterioare.

Gama capacităţilor acestui dezvoltator este destul de largă și fiecare client, care şi-a cumpărat un apartament de la «GMV-IMOBIL», poate confirma autoritar acest fapt. Toată experiența acumulată și cunoștințele practice stau la dispoziţia noilor solicitanți de locuinţe la prețuri accesibile. Şi asta pentru a vă putea bucura de armonie și confortul propriei Dumneavoastre case încă mult timp, trăi frumos și într-un mod nou!

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.