1 / 6
Complex Rezidențial Hermes, Chişinău

Complex Rezidențial Hermes
în Chişinău

Цена, за м2
de la 720 €
Dezvoltator
Adresa
Bd. Renașterii Naționale, 6

Complex Rezidențial Hermes vezi harta Chişinău

Bd. Renașterii Naționale, 6

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Blocul I-IIîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren de joaca, zona de odihna
încălzire
individual
Lift
2 lifturi passager
Numărul de case
1
Numărul de etaje
16
Numărul de scara
2
Pereți
beton aerat
Spațiu de parcare
subteran şi deschis
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
vata minerala
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,9 m
Numărul de apartamente
195
Spaţiu apartamente
44,94–98,71 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Plată
cash

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul Rezidențial „Hermes” este amplasat vis-a-vis de Circ, pe Bulevardul Renașterii Naționale, în apropiere de centru la sectorul Râșcani în Chișinău, mun. Chișinău.

Infrastructura

Amplasarea confortabilă în apropiere de centrul Capitalei și de diferite puncte de interes, puncte comerciale și sociale, oferă locatarilor din Complexul Rezidențial „Hermes” un trai comod și o viață împlinită.

În vecinătate cu locuințele acestui Complex Locativ se găsește o farmacie, bancă, un oficiu poștal, supermarket și restaurant, se află Punctul Traumatologic Nr.1 și Spitalul „Medpark”.

Pentru copiii locatarilor din acest Complex locativ în apropiere se găsește Liceul Teoretic „M. Sadoveanu”, școala-grădiniță „Erudit”, grădinița №199 și puțin mai departe este grădinița № 64.

Pentru tineri, aici se află Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport și câteva opriri până la Academia de Studii Economice din Moldova și Manejul Sportiv Venue.

Peste drum de locuințele Complexului Rezidențial „Hermes” se situează Biserica „Sfinții Constantin și Elena”.

Căi de transport

Blocul Rezidențial „Hermes” se află construit pe Bulevardul Renașterii Naționale, care la rândul său este o magistrală de importanță urbană și concentrează o cantitate mare de transport public.

Mulțumită așezării în acest loc, de aici este foarte ușor și repede de ajuns pînă la toate punctele din oraș, până la Gara Feroviară sunt 5,7 km, Autogara de Nord este la doar 3 km și Autogara Sud se află la 9 km. Aeroportul Internațional se găsește în 15,2 km. Până în centrul Capitalei se pargurg doar 3,4 km.

Informații generale despre construcţie

Tipul construcției clădirii Complexului Locativ „Hermes” este – monolit. Pereții sunt umpluți cu beton celular autoclavizat de calitate înaltă. Fațada casei este cu termoizolare de 8 cm peste tot perimetrul și formează o casă de tip „termos” ce oferă locatarilor căldură iarna și răcoare în timpul verii. Pereții interiori au o astfel de grosime încât păstrează liniștea vecinilor și somnul Dvs liniștit.

Blocul Locativ este construit în formă de unghi cu două scări locative și are 16 nivele locative.

Scările sunt dotate cu ascensoare moderne de producție europeană. Holurile sunt cu finisaje moderne și designuri plăcute.

Ferestrele сe sunt instalate în apartamente oferă un grad înalt de izolare fonică și au geamuri energoeficiente de tip Low-e.

La intrare în apartamente sunt instalate uți de calitate superioară.

Amenajarea Complexului Locativ, grădinii și teritoriului adiacent

Complexului Rezidențial „Hermes” îi aparține un exponat al muzeului naturii ce are peste 100 de ani – un stejar falnic la poalele câruia sunt amenajate locuri de odihnă pentru locatari.

Complexul Locativ este păzit 24/7 de o companie de securitate. Și dispune de un sistem de servicii de concierge, care ajută și face viața locatarilor mai bună, mai ușoară și mai frumoasă.

Pentru autovehiculele locatarilor în bloc este construit un parking subteran cu două nivele și la fel există locuri de parcare terestre lângă bloc.

În curtea interoară a Complexului locativ sunt amenajate locuri de joacă pentru copii și locuri de relax pentru părinții lor.

Descrierea apartamentelor

În Complexul Rezidențial „Hermes” sunt construite 195 de apartamente cu o cameră, cu două și cu trei camere, ce sunt propuse spre vânzare „în versiune albă”. Apartamentele auînălțimea tavanelor de 290 cm și oferă o senzație de libertate și spațiu larg. Schițele locuințelor sunt logic proiectate și suprafețele apartamentelor sunt cu astfel de mărimi:

Apartamenetele cu o cameră există între 43 mp și 57 mp;

Apartamenetele cu două camere există între 50 mp și 65 mp;

Apartamenetele cu trei camere există între 85 mp și 99 mp.

Locuințele sunt construite și planificate în așa mod, încât asigură aproape tuturor locatarilor o viziune panoramică asupra centrului Chișinăului.

Despre Dezvoltator și posibilitățile de cumpărare a imobiliarului nou

Compania de Construcții „Varincom” S.R.L. este Dezvoltatorul Complexului Locativ „Hermes” și este una din сele mai mari companiii de construcții din Moldova, aceasta a fost înregistrată la CÎS în anul 2001 și construiește obiecte calitative, frumoase cu designuri unicale în conformitate cu toate standardele.

Pentru a cumpăra un apartament în Complexul Rezidențial „Hermes” direct de la Dezvoltator, viitorii locatari îl pot achita în rate, cu dobânda de 0% și prima rată fiind egală cu 15 % din prețul locuinței.

Pentru cumpărătorii ce achita în prealabil costul apartamentului – prețul locuinței va fi mai mic.

Mai multe informații detaliate despre apartamentele din Complexul Locativ „Hermes”, despre Compania de Construcții „Varincom” și despre metodele de cumpărare a imobiliarului nou, citiți pe site-ul oficial al Dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.