Igrix-Trans SRL

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 2

Înființată în 2005.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 3 de obiecte Igrix-Trans SRL 1 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Igrix-Trans SRL

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Igrix-Trans SRL

Informații despre compania de construcții Igrix-Trans SRL

«Imperial Fort» este o companie de construcții, care de-a lungul anilor are succes pe piața imobiliară din Republica Moldova. Se distinge printr-o atitudine responsabilă față de fiecare proiect și amploare în edificarea obiectelor cu diferite nivele de complexitate. Datorita îmbunătăţirii continue a activităţii sale tinde spre o creștere continuă și dezvoltare ascendentă, introduce noi metode în procesul de construcție și perfecţionează regulat nivelul de calificare al colaboratorilor.

Dezvoltatorul câștigă ingenios încrederea multor clienți din contul prețurilor accesibile pentru locuințe și serviciilor de construcții prestate calitativ. Compania «Imperial Fort» are un colectiv mare, format din personal cu calificare înaltă, experiență practică vastă, care a demonstrat, în mod repetat, capacitățile sale în construcția diverselor obiecte.

Fiecare casa noua permite proprietarilor săi fericiţi să simtă tot confortul extraordinar, comoditatea și fiabilitatea clădirii construite de către «Imperial Fort». Iar bonusul suplimentar, plăcut pentru toți clienții este amplasarea reuşită a blocurilor rezidențiale în capitala moldovenească, oferind locuitorilor o multitudine de avantaje semnificative din locația casei. Se poate ajunge rapid și ușor în orice zonă a municipiului, posedând, în afară de asta, infrastructura necesară pentru o viață modernă, chiar la câțiva pași.

Practic fiecare proiect realizat de către «Imperial Fort» răspunde nevoilor și dorințelor clienţilor, ceea ce permite ca cele mai de preț vise ale viitorilor proprietari de imobil, să devină realitate. Lucrând într-un astfel de tandem, dezvoltatorul satisface la maxim nevoile clienților săi și constant se autodezvoltă, devenind din ce în ce mai popular pe piața construcțiilor.

Respectarea cu strictețe a standardelor internaționale de calitate în construcția obiectelor sale, folosirea materialelor de construcție exclusiv testate asigură companiei «Imperial Fort» o reputație impecabilă, permițându-i să dețină în mod stabil poziții excelente în domeniul construcțiilor bunurilor imobiliare de clasă superioară.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.