Inamstro

Site-ul oficial: inamstro.md

Proiecte în dezvoltare: 9

Proiecte finalizate: 5

Înființată în 2006.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 14 de obiecte Inamstro 9 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Inamstro

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Inamstro

Informații despre compania de construcții Inamstro

Din anul 2006 «INAMSTRO» se ocupă productiv cu proiectarea, construcția și reconstrucția obiectelor industriale și complexelor rezidențiale confortabile. În activitatea sa, aceasta asociază experiența acumulată și inovaţia continuă cu capacitatea de muncă a colaboratorilor săi. Compania combină cu îndemânare soluțiile arhitecturale moderne cu peisajul natural, iar specialiștii competenți sunt gata să efectueze orice fel de lucrări de construcție.

Compania «INAMSTRO» se poate lăuda cu câteva proiecte de succes în diferite țări și cu extinderea oportunităților sale în Republica Moldova, pe parcursul ultimilor ani. În 2006 compania s-a ocupat de construcția și reconstrucția capitală a diverselor obiecte din Kazahstan, în colaborare cu antreprenorii din Italia, iar în anii 2007-2008 a efectuat construcția unui terminal al aeroportului «Vnukovo» din Moscova. Zona geografică variată a activității «INAMSTRO» și implicarea în proiecte grandioase demonstrează nivelul înalt de profesionalism și competență a echipei sale.

Din 2009 «INAMSTRO» a început să-și aplice cunoștințele și experiența în beneficiul Chișinăului, construind complexe rezidențiale deosebit de elegante, confortabile și durabile. În funcție de dorinţele clienţilor, compania de construcții ridică edificiile sale din beton armat, metal sau lemn, cu parcări subterane si spatii comerciale. Compania «INAMSTRO» este capabilă să ridice paralel mai multe obiecte în acelaşi interval de timp, care pot fi diferite în ceea ce priveşte particularităţile de construcţie, destinaţia și orientarea lor socială.

În ultimii ani, «INAMSTRO» a participat la toate expozițiile imobiliare, lansând în mod constant proiecte noi și respectând strict condițiile specificate referitoare la termenii de finalizare a construcției și dării în exploatare a edificiilor sale. Succesul de durată al angajaților companiei este încă o dovadă a faptului că dragostea către arhitectura frumoasă, combinată cu cele mai avansate tehnologii și calitatea înaltă a muncii reprezintă valorile fundamentale pentru «INAMSTRO».

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.