Kirsan

Site-ul oficial: kirsan.md

Proiecte în dezvoltare: 0

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 2000.

Flatfy este conștient de 0 de obiecte Kirsan 0 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Kirsan

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Kirsan – 0 obiecte în vânzare

Informații despre compania de construcții Kirsan

Compania «KIRSAN» se specializează în construcția imobilelor cu destinaţie rezidențială și comercială, fiind o structură destul de mare și demnă de încredere în Republica Moldova. Începând cu anul 2000, compania își desfășoară cu succes activitatea sa, construind edificii în Chișinău și în alte localități din Moldova, iar volumul lucrărilor efectuate cu fiecare an este în creștere. Acest lucru îi permite să ocupe, în mod constant, poziții de frunte în domeniul imobiliar.

KIRSAN construiește elegant, accesibil și confortabil, fapt determinat odată cu realizarea primelor proiecte. În activitatea sa, compania de construcții preferă o abordare complexă, începând cu producerea materialelor de construcții, asigurarea proiectelor, construcția propriu-zisă și finisând cu exploatarea ulterioară a imobilului ridicat. Datorită dezvoltării propriului birou de proiectare este posibil să se țină cont de toate cerințele clientului la fiecare etapă a construcției. KIRSAN se implică, de asemenea, în activități investiționale, plasând fondurile sale în proiecte de perspectivă și oferind asistență în acordarea de împrumuturi partenerilor.

KIRSAN construiește exclusiv pe propriile terenuri, ceea ce permite economisirea considerabilă pe contul intermediarilor și menținerea costului minim pentru metru pătrat. În procesul de construcție se utilizează cele mai moderne tehnologii și echipamente avansate, iar nivelul ridicat de deservire, întreținerea ulterioară și contactul permanent cu clientul sunt principalele priorități ale activităţii companiei.

În compania «KIRSAN» există o diviziune specială pentru deservirea clienților, care colectează și analizează cu atenție toate adresările clienților, întrebările și dorințele acestora și contribuie, de asemenea, la soluționarea problemelor iscate. Compania de construcții preferă să ocupe poziția de deschidere față de cumpărătorul concret, ținând cont de toate nevoile și prioritățile acestuia. O mulțime de oferte finisate pentru imobile locative sau de afaceri, abordarea competentă a specialiștilor calificaţi, prețuri confortabile, construcții de înaltă calitate și termeni minimi de executare a lucrărilor reprezintă ceea prin ce se evidenţiază compania «KIRSAN».

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.