Lagmar Impex

Site-ul oficial: lagmar.md

Proiecte în dezvoltare: 7

Proiecte finalizate: 8

Înființată în 2001.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 15 de obiecte Lagmar Impex 7 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Lagmar Impex

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Lagmar Impex

Informații despre compania de construcții Lagmar Impex

Compania «Lagmar» a fost fondată în anul 2001 de către o echipă de profesioniști în domeniul imobiliar. Începând cu anul 2008 îşi desfăşoară activitatea sa nemijlocită pe piața construcțiilor, edificând blocuri de locuit, clădiri nerezidenţiale și administrative. Un grup ambițios de specialiști cu experiență garantează companiei maximum de succes în proiectele curente și oferă perspective de dezvoltare accelerată în viitor. Performanțele «Lagmar» depășesc 80.000 m2 sau mai mult de 1.500 de apartamente date în exploatare.

Activitatea de profil a companiei «Lagmar» este constituită din proiecte accesibile din punct de vedere financiar în domeniul imobiliar, iar accentul se pune preponderent pe construirea edificiilor, şi nu doar pe vânzare. Folosind o strategie de management orientată spre client, precum și oferind servicii competente și de calitate, compania «Lagmar» s-a transformat rapid într-un jucător semnificativ pe piața imobiliară din Moldova.

În proiectarea complexelor sale rezidențiale, arhitecții sunt extrem de responsabili, pentru că anume acest proces asigură siguranţa și durabilitatea construcţiilor. Specialiștii «Lagmar», datorită experienței și profesionalismului său, știu cum să facă imobilul ridicat echilibrat, oferindu-i durabilitate optimă, stabilitate, funcționalitate și utilitate acestuia.

Compania construiește la un nivel calitativ foarte înalt, drept confirmare servesc casele, care deja sunt date în exploatare. Colaboratorii «Lagmar» se străduiesc constant să atingă cele mai înalte obiective, prin implementarea de noi proiecte și indiferent de complexitatea edificiilor construite, întotdeauna respectă termenii de recepţie finală a acestora. Compania face miza principală pe calitatea produsului oferit. În acest scop, construcția se realizează cu utilizarea materialelor de brand mondiale și naționale, care au reputaţie exclusivă. Anume aplicarea acestora oferă o oportunitate ideală de a menţine raportul optim preț/calitate.

Activitatea companiei «Lagmar» este orientată pe nevoile clientului concret, fapt care permite construcţia eficientă a unor edificii extraordinare, ce sunt unice din punct de vedere arhitectural și în ceea ce privește integrarea lor în mediul înconjurător, precum și confortabile, spațioase și la prețuri accesibile.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.