1 / 17
Complex Moscovei, Chişinău

Complex Moscovei în Chişinău

+373 (22)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 780 €
Dezvoltator
Adresa
bd. Moscova, 4/2

Schițele și prețurile în Complex Moscovei

1 camere
42.66 m2
de la 33 275 €
2 camere
50.7756.21 m2
de la 39 601 €
3 camere
6375.08 m2
de la 49 639 €
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Complex Moscovei vezi harta Chişinău

Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Blocul Idat în exploatareîn 2017, trimestrul 4dat în exploatare
în 2017, trimestrul 4
Blocul 2dat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Mersul construcției Complexului Complex Moscovei

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — aprilie 2019

Punct 1 — 1 fotografie
Punct 2 — 1 fotografie
Punct 3 — 1 fotografie
Punct 4 — 1 fotografie
Punct 5 — 1 fotografie
Punct 6 — 1 fotografie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren de joaca
încălzire
individual
Lift
da
Numărul de case
1
Numărul de etaje
9
Numărul de scara
1
Pereți
cărămidă
Spațiu de parcare
subterană şi terestră
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
vată minerală și polisteren
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
42,66–75,08 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
plată cash or credit
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul Locativ „Moscovei” este amplasat în centrul sectorului Râșcani în mun. Chișinău, pe Bulevardul Moscovei, 4/2.

Infrastructura

Complexul Locativ „Moscovei” se află situat în centrul inimii sectorului Râșcani având în apropiere o mulțime de puncte de interes pentru toată familia, pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. Aici doar la сâți-va pași se gâsesc astfel de:

Puncte comerciale: Centrul Comercial «Soiuz», piața ”Bogdan Voievod”, o mulțime de magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte, magazine cu mărfuri pentru sport, magazine pentru copii, markete, farmacii și diferite secții bancare.

Centre medicale: Spitalul Clinic Municipial Sfânta Treime, Centrul stomatologic, Centrul de oftalmologie.

Divertisment: O varietate mare de restaurante, cafenele, pizzerii, baruri, karaoke, cluburi de noapte și locuri de odihnă activă pentru tineret. Peste drum se află restaurantul MсDonald`s.

Odihnă: Parcul de pe strada Dimo, Parcul memorial ”Șipka”, stadionul de fotbal ”Arena City”.

Instituţii de învăţământ: Grădinița №5, Grădinița №100, Creșa-grădiniță ”Steluța” №88, Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, Liceul Teoretic ”Alecu Russo”, Liceul Muzical ”Ciprian Porumbescu”, Liceul ”Ștefan сel Mare”, Liceul Teoretic ”Natalia Gheorghiu”, Liceul de arte plastice ”Igor Vieru”, Colegiul Tehnologic Chișinău, Colegiul Financiar-Bancar din Chișinău, Universitatea de administrare ”Neomaestro” și Școala Specializată de Polo ”Gheorghe Osipov”.

Locuri sfinte: Biserica ”Sfintei Treime”, Biserica ortodoxă a Sfântului Mucenic Valeriu și Capela în memoria voluntarilor bulgari din parcul ”Șipka”.

Căi de transport

Complexul Locativ „Moscovei” are o amplasare foarte comodă în imediata apropiere de opririle transportului public ce sunt situate pe Bd. Moscovei -artera principală a sectorului Râșcani pe care circulă troleibuze, autobuze și o mulțime de rutiere cu care ușor ajungem la toate sectoarele Capitalei, ba chiar și până la suburbiile Chișinăului.

Gara feroviară este la o distanţă de 6,2 km unde ajungem în 18 minute. Autogara Nord se află la 3,3 km şi facem până acolo maxim 11 minute. Aeroportul este la 15,6 km, unde ajungem în 27 minute. Din centrul capitalei uşor ajungem până la Complexul locativ ”Moscovei” în timp de 9 minute şi parcurgem în jur la 4 km prin Bulevardul Grigore Vieru.

Descriere generală a construcției

Complexul Locativ ”Moscovei” constituie un un bloc locativ cu nouă nivele cu o construcție trainică de clasă înaltă și cu un design modern. Construcția clădirii este cu o carcasă din beton armat ce este proiectată сu o rezistență seimică de până la 9 baluri. Pereții casei sunt clădiți din cărămidă roșie și cotileț. Pereții exteriori a blocului locativ sunt termoizolați cu vată minerală și polisteren. Pereții interiori sunt fonoizolați cu plută. Apartamentele casei au instalate geamuri SALAMANDER cu 5 camere și sticle ”low-e clima control”. Toate locuințele au încălzire autonomă cu cazan individual BOSH (garanție 5 ani) cu calorifere italiene și regulator termostatic pentru fiecare cameră aparte și toate comunicațiile sunt conectate și dotate cu contoare individuale de apă, gaz și electricitate. În fiecare hol a apartamentelor sunt instalate semnalizatoare de fum pentru sistema antiincediu.

Amenajarea Complexului Locativ

Blocul locativ ”Moscovei” are un hol finisat cu marmură naturală și granit de calitate înaltă unde se amplasează o recepție cu zonă de odihnă pentru oaspeți.

Scara blocului este dotată cu ascensor silențios și modern.

Parterul casei conține spații comerciale unde funcționează un supermarket, farmacie, salon de frumusețe, fitnes club și alte puncte de interes pentru locatari.

Proprietarii cu mașini au posibilitatea de a parca automobilele sale atât la parcarea subterană cât și la parcarea terestră.

Grădina blocului locativ este de tip închis cu acces limitat și are montată o sistemă de supraveghere video pentru a păstra liniștea și siguranța locatarilor săi.

În curtea Complexului Locativ este amenajat un teren de joacă pentru copii.

Despre apartamente

Complexul Locativ „Moscovei” dispune de apartamente cu o cameră, cu două și cu trei camere ce se dau în exploatare ”în versiune albă” având pereții interiori tencuiți cu mortar și amestec uscat. Pardoseaua apartamnetelor este fonoizolată și pregătită pentru acoperirea cu laminat sau alte materiale de finisare. Toate apartamentele acestui bloc locativ au înălțimea tavanelor de 280 cm și pot exista între astfel de spații:

  • Apartamentele cu 1 cameră există cu o suprafață de la 42 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere există cu o suprafață de la 51mp până la 56mp;
  • Apartamentele cu 3 camere există cu o suprafață de la 64mp până la 75mp.

Apartamnetele Blocului locativ ”Moscovei” sunt spațioase, cu bucătării separate și pot avea balcon de tip deschis și/sau logie. Din geamurile panoramice a apartamentelor se deschide o viziune de neuitat asupra împrejmuirilor.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou

Complexul Locativ „Moscovei” este construit de Compania de Construcții ”Vasigur-grup”. Această companie vă oferă posibilitatea de cumpărare a imibiliarului nou în rate de 50% sau 30 % la momentul semnării contractului cu condiția de achitare completă până la momentul dării casei în exploatare. La fel puteți profita de oferta unui credit imobiliar pe un termen de până la 20 de ani din patrtea partenerilor Companiei de Consctrucșii ”Vasigur-grup”. Cumpărătorii ce achită costul apartamentului în prealabil 100%, pot profita de reduceri plăcute.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul Locativ „Moscovei” și despre metodele de cumpărare a imobiliarului nou, citiţi pe site-ul oficial al dezvoltatorului Compania de Construcții ” Vasigur-grup”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Complex Moscovei

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Vasigur Grup
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex