Neocasa

Proiecte în dezvoltare: 0

Proiecte finalizate: 1

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Neocasa și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Neocasa

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Neocasa – 0 obiecte în vânzare

Informații despre compania de construcții Neocasa

Compania «Neocasa» a fost înfiinţată în anul 2005 şi în toţi anii următori îşi desfăşoară activitatea pe piaţa construcţiilor din Moldova, oferind populaţiei servicii calitative în domeniul imobiliar. Dezvoltatorul oferă astăzi cea mai actuală abordare a alegerii și cumpărării unui apartament, care va asigura pe deplin corectitudinea unei astfel de decizii. Fiabilitatea și calitatea maximă, nivelul profesional înalt, cel mai bun preț pe metru pătrat reprezintă cheia succesului îndelungat al «Neocasa».

Compania «NEOCASA» aduce o nouă viziune asupra comodităţii casnice, confortului si siguranţei, permiţând proprietarilor de imobil să se bucure de locuinţa sa încă mulţi ani înainte. Acest lucru este confirmat în recenziile numeroșilor clienți ai «NEOCASA», datorită activității profesionale a echipei de meşteri ai dezvoltatorului, implementată în construcţia mai mult de 500 de apartamente.

Calitatea și ecologia materialelor de construcție este unul din elementele cheie în construcția obiectelor «Neocasa» și principiul esenţial în activitatea companiei. Izolarea termică suplimentară a fațadei clădirii cu un strat de 10 cm, pereții exteriori din cărămidă, sistemele de încălzire moderne de la producători mondiali, ferestrele din PVC cu 6 camere, ascensoarele silenţioase și multe alte avantaje caracterizează fiecare clădire construită a acestui dezvoltator.

Complexele «Neocasa» se disting prin arhitectura profesionistă si planificarea intelectuală, care sunt determinate de nevoile si preferinţele zilnice ale locuitorilor capitalei moldoveneşti.

Succesul companiei se bazează pe o abordare bine gândită pentru fiecare client, în care, înainte de a vinde un apartament concret, are loc o analiză profundă a nevoilor și dorințelor clientului, prezentând ulterior toate avantajele importante și aspectele specifice are proprietăți dezirabile, pentru luarea unei decizii optimal motivate. Acest lucru asigură un nivel ridicat al serviciilor oferite, începând cu procesul de proiectare, construcția propriu-zisă şi terminând cu designul interior de înaltă calitate.

Compania ţine la toți clienții săi și respect, în mod clar, toate contractele semnate, îndeplinind toate obligațiile declarate la timp, inspirând clienților încredere suplimentară, datorită multor ani de experiență în acest domeniu de construcție și profesionalismului înalt al angajaților. Fiecare cumpărător de bunuri imobiliare de la «NEOCASA» trebuie să fie sigur că angajații dezvoltatorului vor depune eforturi maxime pentru rezolvarea pozitivă a problemei clientului concret. Încercați și convingeți-vă că cooperarea cu compania «NEOCASA» va deveni ceva mai mult decât doar cumpărarea unui apartament!

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.