Complex Oasis

Prețul pentru m2
de la 800 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Bogdan Voievod, 1 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
str. Bogdan Voievod, 1în stadiu de construcţiedata finisării în 2020, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2020, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi:
sala de fitness, club pentru copii
Lift:
pasager
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
17
Numărul de scara:
7
Pereți:
cărămidă
Spațiu de parcare:
subteran cu două nivele, terestră
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Camere în apartamente:
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inălțimea tavanului:
3 - 3,2 m
Numărul de apartamente:
550
Spaţiu apartamente:
46 - 270 m2

Despre achiziție

Ipotecă de la compania de construcție:
da
Sunt informații suficiente?

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

CamereCamereSpaţiuPreţul aparatamentelorPrețul pentru m2
1 camere de la 45 m2de la 36 320 €de la 800 €
2 camere de la 68 m2de la 54 560 €de la 800 €
3 camere de la 83 m2de la 66 736 €de la 800 €
Penthouse de la 208 m2de la 166 760 €de la 800 €

Schițele apartamentelor în Complex Oasis

1 camere
45.40 m2
Schița 1 camere apartamentului, 45.4 în Complex Oasis, Chişinău
45.4 m2de la 36 320 €
2 camere
68.20 m2
Schița 2 camere apartamentului, 68.2 în Complex Oasis, Chişinău
68.2 m2de la 54 560 €
3 camere
de la 83.42 până la 122.40 mp
Schița 3 camere apartamentului, 83.42 în Complex Oasis, Chişinău
83.42 m2de la 66 736 €
Schița 3 camere apartamentului, 122.4 în Complex Oasis, Chişinău
122.4 m2de la 97 920 €
Penthouse
208.45 m2
Schița Penthouse apartamentului, 208.45 în Complex Oasis, Chişinău
208.45 m2de la 166 760 €

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Ansamblul Rezidențial de lux „OASIS” se află așezat chiar în centrul sectorului Râșcani, pe strada Bogdan Voievod, nr. 1 în municipiul Chișinău.

Infrastructura zonei de amplasare

Complexul Rezidențial „OASIS” se află situat într-o zonă în plină dezvoltare. Cu o mulțime de locuri de odihnă, divertisment și agrement, puncte comerciale, puncte de menire socială, instituții educaționale și de învățământ, Centre medicale și toate acestea se află la doar câțiva pași de la Proiectul rezidențial „OASIS”: Centrele Comerciale „Soiuz”, „Loial” și „PanCom”, fast food-urile McDonald’s și KFC, o mulțime de cafenele și restaurante pentru satisfacerea tuturor gusturilor, secții bancare, farmacii, saloane de frumusețe, spitale, centre medicale și clinici stomatologice.

Pentru copii în apropiere de casă funcționează Grădinița nr. 5, Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare”, Liceul Muzical „Ciprian Porumbescu”, Liceul Teoretic „Alecu Russo”, Colegiul Tehnologic și Colegiul Financiar Bancar.

Nu departe de Complex este în stadie de construcție Centrul Comercial Kaufland.

Imediat lângă clădirea locativă se află Biserica Ortodoxă a Sfântului Mucenic Valeriu.

Căi de transport

Ansamblul Rezidențial „OASIS” se situează foarte comod - la intersecția Bulevardului Moscova cu străzile: Bogdan Voievod, Alecu Russo și Kiev. Pe unde este un trafic intens și circulă un număr foarte mare de transport public cu autobuze, troleibuze și rutiere la toate sectoarele Chișinăului și în toate direcțiile capitalei. Din acest loc este foarte ușor și repede de ajuns la orice punct de care sunteți interesat.

Centrul capitalei se află la doar 3,4 km de la intrarea în bloc. Până la Gara Feroviară se parcurge o distanță de 4,9 km prin strada Albișoara. Piața Centrală și Gara Centrală este la 4,6 km. Auto Gara de Nord se află la 3,5 km iar Auto Gara de Sud la - 9 km. Aeroportul Internațional Chișinău este situat la 15,9 km.

Caracteristica Tehnică a construcției și date generale despre Proiectul Rezidențial

Complexul Rezidențial „OASIS” constituie o clădire de apartamente, care este împărțită în 7 blocuri locative. Toate blocurile dispun de câte 17 nivele și sunt construite în formă de semilună. Imobilul este construit din cărămidă. Are instalată tâmplăria exterioară profil PVC și geam termopan.

Fiecare scară locativă este echipată cu a câte trei ascensoare moderne. Lifturile funcționează prin intermediul cartelelor de acces. Două lifturi sunt destinate locatarilor de la etajele 1-17, iar al trei-ea este în folosință numai pentru rezidenții de la etajele 15 – 17.

Amenajarea Complexului Rezidențial „OASIS”

Complexul locativ are o curte de tip – închis. În incinta Rezidenței este amenajat un hectare întreg de zonă de parc privat. Blocurile de apartamente dispun de spații comerciale cu vitrine panoramice. Pentru rezidenți sunt prevăzute buticuri și magazine, este un Centru de dezvoltare pentru copii „Star Kids” și zonă de joacă pentru copii, funcționează un Centru SPA, o piscină, sală de fitness și de forță de la Aguaterra Wellness, este un restaurant modern cu priveliști uimitoare. De asemenea la dispoziția locatarilor funcționează o farmacie, o curățătorie pentru haine și este un serviciu de curățenie a apartamentelor.

Fiecare scară a Blocului de apartamente dispune de câte un lobby modern amenajat cu bar, fotolii și canapele moderne și cu servicii de concierge 24 din 24.

La dispoziția rezidenților, există construite două nivele cu locuri de parcare subterane. De asemenea pentru transportul locatarilor este prevăzută o parcare terestră care dispune de pază.

Complexul locativ dispune de un sistem de supraveghere video și monitorizare, la acest sistem sunt unite un număr total de 250 de camere de supraveghere, montate la intrare în scări și la ascensoare, în parc și în jurul perimetrului clădirii.

Complexul locativ dispune de securitate 24 din 24, este un portar și un gardian și are un serviciu de curățare a teritoriu intern și din exteriorul curții.

Accesul în clădire în timpul nopții se efectuează printr-un cod personal de acces.

Descrierea apartamentelor

Proiectul excepțional „OASIS” propune la dispoziția cumpărătorilor un număr total de 550 de unități locative cu scheme ultra moderne și foarte confortabile cu una, două și cu trei camete. La etajele 15, 16 și 17 sunt amenajate penthouse-urile cu spații generoase cu suprafața totală între 100 mp și 270 mp.

Suprafața construită a locuințelor care sunt amplasate între nivelele 1-14 începe de la 46 mp și ajunge până la 120 mp.

Apartamentele de la etajele 1-15 dispun de înălțimea tavanelor de 3 metri, iar locuințele de la etajele 16 și 17 au înălțimea tavanelor de 3,20 m.

Apartamentele de la etajul întâi până la etajul 17 sunt dotate cu plite de gaz, care la dorința cumpărătorului pot fi schimbate pe aragaze electrice.

Locuințele se predau finisate la alb, dispun de sistem de încălzire autonom și individual și au uși blindate instalate la intrare.

Despre Dezvoltator și metodele de achiziționare

Ansamblul Rezidențial „OASIS” este proiectat concomitent cu arhitectul ucrainean Yuri Belikov și este dezvoltat de Compania de Construcții „ELDORADO TERRA” S.R.L. Această companie este bine cunoscută pe piața construcțiilor din Moldova timp de 14 ani. Și deja a cucerit încrederea cumpărătorilor prin faptul îndeplinirii promisiunilor sale și prin momentul finisării construcțiilor sale la timp.

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achitare în rate pentru o perioadă de 7 ani (fără confirmarea venitului oficial și fără prezentarea istoriei creditare).

Este acceptată cumpărarea imobilelor în ipotecă.

Sunt bineveniți cumpărătorii care pot achita costul întregului apartament în mărime de 100% în prealabil.

Pentru mai multe informații detaliate, amănunte și materiale utile despre apartamentele incomparabilului Complex Locativ „OASIS”, mai multe poze, schemele locuințelor, facilitățile locatarilor Rezidenței, contactele și adresa departamentului de vânzări, sunteți invitat cu plăcere pe site-ul web al Companiei de Construcții „Eldorado Terra”.

De asemenea Complexul Locativ numesc Eldorado Terra Oasis.

Complex Oasis vezi harta Chişinău

str. Bogdan Voievod, 1
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.