Orizont

Site-ul oficial: orizontconstruct.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 8

Înființată în 1992.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 9 de obiecte Orizont 1 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Orizont

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Orizont

Informații despre compania de construcții Orizont

Compania «ORIZONT», fondată la sfârșitul anului 1992, este în prezent unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Republica Moldova. Organizația construiește case de locuit, complexe comerciale şi social-culturale, fiind, de asemenea, lider în producerea materialelor de termoizolare calitative – polistiren de marcă «PRIMO». Echipa de profesionişti a companiei a construit multe blocuri separate și complexe locative, în diferite sectoare ale capitalei moldoveneşti, a efectuat reparația și restaurarea clădirilor și edificiilor de importanță națională.

Datorită activităţii sale de succes, colectivul «ORIZONT» a creat o relație unică cu fiecare investitor, oferind imobile de calitate, de încredere și sigure pentru diferite pături ale populației. Implementând în realitate proiecte modern, în domeniul construcțiilor civile, compania a devenit una dintre cele mai bune printre multitudinea altor reprezentanți ai acestui segment de piață și este în prezent un jucător important, de nivel național.

Cu cea mai mare stricteţe, personalul «ORIZONT» abordează alegerea materialelor de construcție, folosind doar produse calitative, de brand-uri populare. În toate apartamentele sunt instalate ferestre, cu capacitatea de a economisi energia și uși de intrare, de la renumitul producător german, iar încălzirea este asigurată de cazane europene și calorifere bimetalice. Fiecare casa construită este dotată cu lifturi accelerate și silenţioase.

Există posibilitatea de a comanda un design individual al apartamentului, care se va potrivi cu stilul nou, corespunzător tendințelor actuale și cerințelor specifice ale clientului concret. Fiecare proprietar de imobil, la dorinţă, va putea face schimbări în proiectul inițial și realiza modificări în planimetria locuinţei după placul său, de asemenea, va putea comanda un apartament "la cheie".

«ORIZONT» oferă viitorilor proprietari de apartamente, mai multe opțiuni de plată, inclusiv cea cu achitare în rate până la momentul dării în exploatare a blocului. În cazul în care se plăteşte deplin costul bunului imobiliar, se oferă reduceri individuale.

Graţie gamei variate de servicii suplimentare, prestate de către compania «ORIZONT» (consiliere gratuită în probleme de locuințe și asistență juridică), precum și serioasei atitudini față de fiecare client, aceasta a obţinut o încredere majoră printre populația Republicii Moldova. Iar acest lucru, la rândul său, permite colaboratorilor să transpună în viață cele mai îndrăznețe dorinţe ale investitorilor, cu profesionalism și entuziasm şi mai mare.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.