1 / 13
Complex Perla Residence, Chişinău

Complex Perla Residence
în Chişinău

Цена, за м2
de la 1200 €
Dezvoltator
Adresa
str. Mitropolit Petru Movilă, 23

Complex Perla Residence vezi harta Chişinău

str. Mitropolit Petru Movilă, 23

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Perla Residencedat în exploatareîn 2018dat în exploatare
în 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren privat
încălzire
individual
Lift
lift SCHINDLER
Numărul de case
1
Numărul de etaje
9
Numărul de scara
1
Pereți
caramida
Spațiu de parcare
subteran
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
vata minerala
Сurte închisă
Teritoriu păzit

Despre apartamente

Camere în apartamente
studio, 1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,9 m
Numărul de apartamente
32
Spaţiu apartamente
66–109 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasarea

Complexul Rezidențial „Perla Residence” se află așezat în inima Chișinăului, într-o zonă diplomatică, pe strada Mitropolit Petru Movilă, 23 la sectorul Centru.

Infrastructura

Amplasarea extraordinar de confortabilă și prestigioasă a acestui Bloc locativ absolut își îndreptățește denumirea sa – este o perlă așezată în centrul capitalei. Și oferă locatarilor săi o viață ușoară, frumoasă, fericită și împlinită.

În imediata apropiere de Complexul locativ „Perla Residence” se află mulți vecini importanți așa ca: Uniunea scriitorilor din Moldova, Ambasada Rusiei, Centrul de Cultură și Artă Ginta Latină, Teatrul Național de Operă și Balet, Palatul Național, Ministerul Justiției și Parlamentul Republicii Moldova.

Regiunea amplasării casei locative dispune de o infrastructură bine dezvoltată cu multe bănci în apropiere, cu saloane de frumusețe, frizerii și magazine luxoase.

Înconjurat de parcuri și zone de agrement, Complexul propune o viață urbană lângă verdeața Parcului Valea Morilor sau Parcul Central. De asemenea foarte aproape se află Cinematograful „Patria”, Stadionul „Dinamo” și este o mulțime de diverse cafenele, restaurante, pizzerii, baruri și puncte de divertisment pentru toate gusturile și buzunarele.

Blocul Universității Tehnice a Moldovei, Liceul Teoretic „Antioh Cantemir”, Liceul Teoretic „Alexandr Pușkin”, Liceul Teoretic „Spire Haret” și Liceul „Nicolai Vasilievici Gogol” se află în apropiere de Blocul locativ, precum și Grădinița Nr. 215.

Nu departe funcționează Spitalul Clinic Municipal de Urgență, Spitalul Clinic Municipal pentru Copii №1 și Spitalul Nr. 4.

Căi de transport

Așezarea în centrul orașului oferă acces liber și rapid la transportul public care circulă pe Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt sau pe strada 31 august cu rute de autobuz, troleibuze și maxi-taxi la toate sectoarele capitalei. De aici există posibilitatea de a ajunge repede până la Gara Feroviară parcurgând doar 3,6 km. Gara Auto Nord se află la 4,5 km, Gara Auto Sud este în 6,8 km, Gara centrală și Piața Centrală sunt la numai 3,1 km. Până la Aeroport sunt de parcurs în jur la 14,5 km.

Caracteristicile construcției și amenajarea Complexului

Proiectul Rezidențial „Perla Residence” dispune de o clădire locativă înălțată cu nouă nivele și cu două intrări (una principală și una laterală), unde parterul și primul etaj sunt prevăzute pentru spații comerciale. La subsolul blocului sunt construite șaisprezece locuri de parcare subterană ce se află sub supraveghere video. Iar la ultimul etaj clădirea locativă dispune de locuințe sub formă de mansarde. Casa locativă este construită cu un design elegant cu balcoane și terase deschise.

Materialele de construcție și finisajele utilizate la înălțarea acestui bloc, au fost alese de cea mai înaltă clasă și de cea mai lungă durată.

Complexul locativ dispune de o construcție cu capacitatea de o rezistență seismică de până la opt grade pe scara Richter.

Pereții exteriori dispun de o grosime de 380 centimetri și sunt zidiți din cărămidă de marcă Brikston.

Fațada clădirii este ventilată și are finisaje combinate din cărămidă decorativă și piatră albă.

Pereții și pardoselile sunt izolați termic și fonic.

Dezvoltatorul a prevăzut locuri speciale pentru instalarea blocurilor externe ale condiționerelor.

Sub acoperiș este proiectată cazangeria, care dispune de contoare individuale pentru fiecare apartament aparte.

Scara blocului este echipată cu ascensor modern, silențios și rapid de marcă „SCHINDLER”.

Tâmplăria este cu geamuri cu profil din aluminiu cu trei rânduri de sticle.

Complexul Rezidențial de pe strada Mitropolit Petru Movilă, 23 are amenajată o curte privată.

Casa de clasă Premium dispune de conectări la rețelele inginerești: la apeduct, gazificare și canalizare.

Despre apartamente

Dezvoltatorul Complexului Rezidențial „Perla Residence” a proiectat 32 de apartamente cu spații libere, unde fiecare stăpân are posibilitatea de montare a pereților și de proiectare personală a cuibușorului său în mod individual. (Dezvoltatorul oferă materiale de construcție pentru ridicarea pereților interiori).

Locuințele dispun de tavane cu înălțimea de 290 cm și beneficiază de geamuri panoramice, ce sunt instalate spre fațada casei.

Cele patru apartamente amenajate la etajul doi au acces la terase spațioase și dispun de o suprafață de la 66 mp și până la 96 mp.

Începând cu nivelul 3 și până la nivelul 6 sunt amplasate câte cinci apartamente la fiecare scară și dispun de spațiile totale de la 52 mp și până la 109 mp.

Etajul șapte și mansarda găzduiesc câte 4 locuințe cu spațiul de la 62 mp – 109 mp.

Dezvoltatorul Complexului Rezidențial „Perla Residence” așteaptătoți cumpărătorii reali în ospeție pentru a le oferi o consultație detaliată în privința metodelor disponibile de achitare a imobiliarului nou construit.

Cunoașteți mai mult despre apartamentele Proiectului Rezidențial de pe strada Mitropolit Petru Movilă, 23 și despre cum puteți cumpăra aici o perlă, pe site-ul oficial al Complexului Locativ „Perla Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.