Pronancons

Site-ul oficial: pronancons.md

Proiecte în dezvoltare: 2

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 2007.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 2 de obiecte Pronancons 2 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Pronancons

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Pronancons

Informații despre compania de construcții Pronancons

«PRONANCONS» este unul dintre cei mai eficienți furnizori ai serviciilor de construcții din oraşul Chișinău. Compania și-a demarat calea sa profesională în anul 2007 și, în prezent, a obținut rezultate semnificative în această direcție. Datorită experienței și ideilor în implementarea proiectelor imobiliare, a devenit evidentă printre jucătorii de pe această piață.

Compania «PRONANCONS» oferă servicii de calitate, ca antreprenor în construcția clădirilor și edificiilor, desfăşoară lucrări de design peisagistic, realizând înverzirea şi amenajarea teritoriilor. Colaboratorii «PRONANCONS» efectuează termo-, fono- şi hidroizolarea obiectelor, protejând clădirile de diverse condiţii meteorologice.

Construcția fiecărei clădiri constă dintr-o carcasă de monolit, iar pereții sunt zidiţi din cărămidă. La exterior, casa este izolată cu un strat optim de vată minerală și este căptușită cu panouri extensibile și vitralii. În apartamente sunt montate ferestre de înaltă calitate, cu geamuri termopane energoeficiente, cu profil PVC, iar în scara blocurilor - ascensoare moderne şi silențioase.

Angajații companiei se află în permanent contact cu clienții, folosindu-se de fiecare ocazie, pentru a îmbunătăți complexele aflate în construcție și pentru a face schimbări constructive ale acestora. Astfel, prin eforturi comune, se creează cele mai bune condiții de trai și se stabilesc perspective viitoare, pentru o viață mai confortabilă.

În biroul «PRONANCONS» întotdeauna puteți obține o consultaţie detaliată și afla despre condițiile de vânzare a apartamentelor aflate în construcție sau finalizate. Proprietarii vor putea să se ocupe independent de finisarea locuințelor sale sau să-şi aleagă un imobil cu reparaţie completă.

De-a lungul ultimilor ani, specialiştii «PRONANCONS» își îmbunătățesc abilitățile, în mod constant, iar echipa puternică și unită de oameni cu aceleaşi viziuni este gata să îndeplinească orice sarcini plasate în faţa ei. Toate construcțiile companiei «PRONANCONS» ies în evidență printre obiectele edificate în capitala moldovenească, și se deosebesc printr-o calitate fidelă, durabilitate și caracter practic.

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.