Rapira

Site-ul oficial: rapira.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Rapira și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Rapira

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Rapira

Informații despre compania de construcții Rapira

Compania «Rapira» a fost fondată la sfârșitul anului 1997 şi a putut să se remarce în câteva proiecte destul de reușite în domeniul construcțiilor. În perioada de activitate compania s-a dezvoltat progresiv, a acumulat experiență practică și a reușit să construiască și să pună în funcțiune o varietate de obiecte imobiliare, inclusiv case rezidențiale, depozite, benzinării și clădiri adiacente.

Particularităţile constructive moderne de muncă actuală ale companiei «Rapira» se bazează pe experiența bogată, care depășește 20 de ani, profesionalismul angajaților, aplicarea abordărilor inovatoare în construcții și utilizarea exclusiv a materialelor de calitate. Toată această activitate fructuoasă a dezvoltatorului are drept scop satisfacerea nevoilor clienților în achiziționarea unei locuințe confortabile, practice și accesibile.

Construcția fiecărui obiect începe cu o planificare eficientă și un proiect bine gândit. Personalul calificat al «Rapira» ia în considerare tot ceea ce poate preocupa viitorii cumpărători: locația clădirii, cerințele referitoare la spațiul apartamentului și ergonomia planimetriei, mediul înconjurător, locurile de recreere, siguranța vieții, reţeaua de trafic și accesul la obiectele care asigură o viață confortabilă pentru un locuitor modern al orașului.

Astăzi, «Rapira» este în curs de dezvoltare continuă, făcând planuri ambițioase și transformându-le treptat în realitate. Odată cu implementarea fiecărui proiect, clienții «Rapira» câștigă din ce în ce mai multă încredere în imobilele companiei și recomandă apartamentele acestui dezvoltator prietenilor, amicilor și rudelor sale.

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.