1 / 4
Complex Royal Residence, Chişinău

Complex Royal Residence în Chişinău

+373 (62)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 480 €
Dezvoltator
Adresa
bd. Mircea cel Bătrân, 15a

Schițele și prețurile în Complex Royal Residence

Garsoniere
de la 37 m2
de la 17 760 €
1 camere
37.457 m2
de la 17 952 €
2 camere
57.27125.4 m2
de la 27 490 €
3 camere
72.7124.16 m2
de la 34 896 €

Dinamica prețului minim pentru m² în €

July 182019480June 182019480May 212019480May 182019480April 212019480April 182019480March 212019480March 182019480February 122019390
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Complex Royal Residence vezi harta Chişinău

bd. Mircea cel Bătrân, 15a
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Royal Residenceîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 3în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 3

Mersul construcției Complexului Complex Royal Residence

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — iunie 2019

Punct 1 — 2 fotografii
mai 2019–iunie 2019
Punct 2 — 2 fotografii
mai 2019–iunie 2019
Punct 3 — 2 fotografii
mai 2019–iunie 2019
Punct 4 — 3 fotografii
martie 2019–iunie 2019
Punct 5 — 2 fotografii
mai 2019–iunie 2019
Punct 6 — 2 fotografii
mai 2019–iunie 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren de joaca, zonă securizată cu supraveghere video
încălzire
autonom
Lift
marfă, pasager
Numărul de case
2
Numărul de etaje
22
Pereți
cărămidă
Spațiu de parcare
subteran cu două nivele, terestră
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
vata minerala

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
37,4–124,16 м2

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Plată
rate cu 0% direct de la compania de construcții la timp de 2 ani, prima rată doar 15%
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Braus Royal Residence” se află amplasat pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, nr. 15, la sectorul Ciocana, în municipiul Chișinău.

Infrastructura zonei amplasării

Complexul Locativ „Braus Royal Residence” se află așezat în apropiere de pădure și este înconjurat de aer curat și spații verzi.

Nu departe de blocul de apartamente funcționează câteva săli de sport, una cu bazin pentru maturi și copii, de asemenea sunt amenajate terenuri pentru sport la aer liber, și nu departe de casă se află terenul de joacă pentru copii - Baby Parc.

La o distanță mică de la casă, copiii au posibilitatea de a învăța la următoarele licee și școli: Liceul Teoretic «Olimp», Liceul Teoretic „Gaudeamus”, „Petru Zadnipru”, „Mihail Berezovschi”, «Dacia», Liceul Teoretic sportiv nr. 2, Școala primară nr. 12 „Anatol Popovici” și școala „Grigore Vieru”. De asemenea pentru copii nu departe de casă funcționează Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”. Iar cei mai micuți copilași au posibilitatea de a frecventa următoarele grădinițe: №30, №212, №188, №225 și №130.

Pentru grijile cotidiane și comerciale ale locatarilor, în apropiere de Complexul locativ funcționează supermarketurile: Linella, Green Hills și №1, este Centrul Comercial «Palmira», sunt multe magazine pentru copii și cu mărfuri pentru casă, sunt saloane de frumusețe, funcționează stomatologii, centre medicale, centru diagnostic, sunt farmacii și secții bancare. Precum și funcționează o varietate de cafenele, pizzerii, restaurante și baruri pentru toate buzunarele și pentru toate gusturile.

Casa „Royal Residence” are așa vecini semnificativi ca: Judecătoria Ciocana, Registrul Ciocana și Sectorul de poliție și Direcția de documentare a populației.

Căi de transport

Fiind amplasat pe artera principală a sectorului Ciocana Complexul locativ „Braus Royal Residence” de pe bd. Mircea cel Bătrân, are acces facil către toate sectoarele Chișinăului cu mult transport în comun, care circulă pe lângă casă cu rute de autobuz, troleibuz și o gamă variată de rute de maxi-taxi.

De la Blocul locativ până la Gara Feroviară este o distanță de 6,4 km, Gara Auto de Nord se află la 4,4 km, Gara Centrală și piața centrală sunt situate la – 6 km. Până la Gara de Sud sunt -10,9 km. Și în centrul capitalei se ajunge prin Bulevardul Grigore Vieru în maxim 19 de minute parcurgând o distanță de 6,6 km. Până la Aeroport sunt 15,1 km.

Descrierea generală a construcției și amenajarea Rezidenței

Structura de rezistență a Blocului Locativ „Braus Royal Residence” este bazată pe o carcasă din beton armat monolit și oferă clădirii de apartamente un nivel înalt de rezistență seismică.

Pereții construcției atât cei interiori cât și cei exterior sunt zidiți din cărămidă roșie de marcă BRIKSTON. Din exterior fațada casei dispun de un sistem de izolare termică din polistiren extrudat cu grosimea de 8 cm și cu vată minerală, sistemul de termoizolare este acoperit cu finisaje de calitate superioară.

Tâmplăria exterioară este cu ferestre montate cu profil PVC de la REHAU și cu geam termopan în 5 camere și cu 3 rânduri de sticlă, care dispune de un nivel înalt de eficiență energetică.

Amenajarea Ansamblului Rezidențial

În blocul locativ sunt modern și cu gust amenajate spațiile comune, holurile și scările cu pardoseli acoperite cu marmură și cu pereți finisați cu vopseli lavabile.

La parterul clădirii sunt prevăzute spații de menire comercială.

Pentru autotransportul rezidenților există construite locuri de parcare în două nivele.

Pentru securitate funcționează sistemul de interfon.

Descrierea apartamentelor

Apartamentele Rezidenței „Braus Royal Residence” sunt oferite cumpărătorilor cu planificări moderne și confortabile. Locuințele sunt propuse spre vânzare în variantă de finisare - „la alb”. Există posibilitatea de a alege apartamente dinte unitățile locative, care sunt prezentate cu una, două și cu trei camere. Blocul locativ are apartamentele cu o cameră, construite cu suprafața de la 38,4 mp până la 50,2 mp. Apartamentele cu două camere sunt proiectate și construite cu suprafața totală de la 57,1 mp și până la 69,7 mp. Locuințele cu trei odăi sunt oferite cu suprafața generală între 83,2 mp și 95,1 mp.

La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal.

Fiecare locuință dispune de un sistem autonom de încălzire și este dotat cu o centrală termică proprie (clasa A) cu cazan în condensații montat și conectat. În plus este un sistem de încălzire care funcționează și prin pardoseală în camera de baie, în bucătărie și salon.

Cumpărătorii primesc apartamente conectate la toate rețelele inginerești, este apă, gaz, curent electric și este conexiune la sistemul de canalizare. În fiecare locuință este internet prin fibră optică, fir de telefon și cablu pentru TV.

Achiziționarea imobilelor direct de la Dezvoltator

Dezvoltatorul Complexului Locativ «Royal Residence» este Compania de Construcții „Braus Imobiliare”. Această companie are mai mult de 10 ani de activitate și construiește proiecte civile cu o răspundere și seriozitate ridicată, cu rapiditate și garanție.

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achitare în rate a apartamentelor sale.

Pentru mai multă informație detaliată despre apartamente, amplasarea lor pe scară, planificările camerelor, mai multe poze și materiale utile și despre toate posibilitățile propuse de achitare a imobilului din Complexul Rezidențial „Royal Residence”, sunteți invitat să vizitați site-ul web al Companiei de Construcții „Braus Imobiliare”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Complex Royal Residence

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Braus Imobiliare
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex