Savvides Monark

Site-ul oficial: savvidesmonark.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 3

Înființată în 2003.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 4 de obiecte Savvides Monark 1 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Savvides Monark

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Savvides Monark

Informații despre compania de construcții Savvides Monark

În anul 2003, investitorul grec cu experienţă Georgios Savvides pentru prima dată a manifestat interes faţă de piața construcțiilor din Republica Moldova. Iar în anul 2009 a fost înfiinţată compania «Savvides Monark», care a devenit antreprenor în construcţia clădirilor rezidențiale şi altor edificii în capitală și suburbiile sale.

Datorită valorilor fundamentale - profesionalism, eficiență și calitate, «Savvides Monark» a reușit să formeze o echipă profesionistă de colaboratori și să câștige o reputație bună în rândul clienților. Pe parcursul ultimilor ani echipa companiei colaborează cu cei mai buni arhitecți și designeri care sunt specialişti recunoscuți în Moldova.

«Savvides Monark», în activitatea sa, manevrează cu pricepere între calitatea înaltă și prețurile avantajoase pentru metru pătrat, satisfăcând astfel nevoile curente ale tuturor clienților. Un atu important al companiei de construcții, în realizarea proiectelor din domeniul imobiliar este introducerea tehnologiilor moderne și utilizarea materiilor prime de calitate, cu scopul de a garanta punerea în aplicare a angajamentelor anterioare exact la termen. Toate materialele de construcție și finisare sunt importate, în cea mai mare parte, direct de la producătorii care se află în parteneriat de încredere cu dezvoltatorul.

«Savvides Monark», de-a lungul anilor de prezență pe piața imobiliară din Republica Moldova, a finalizat cu succes mai multe proiecte majore, aplicând la fiecare obiect soluții avansate în proiectare și evidenţiindu-se prin calitatea impecabilă a lucrărilor efectuate. Acest lucru se explică prin experiența practică acumulată de către compania cu renume, care a reușit să se distingă prin construcția clădirilor și ansamblurilor rezidenţiale în capitala Ciprului, Nicosia.

Experiența bogată și profesionalismul personalului «Savvides Monark» s-au implementat într-un nou complex modern de pe strada Grigore Ureche 67. Clădire monumentală, construită în centrul istoric al capitalei moldoveneşti, s-a încadrat în mod unic în imaginea urbană a Chișinăului, iar coloanele neobișnuite și balcoanele edificiului au adăugat un farmec irepetabil întregii arhitecturi. Fiecare proprietar de imobil în acest complex va fi mulțumit de planificarea acestuia, calitatea lucrărilor și imediata vecinătate cu locurile istorice importante, cunoscute din copilărie.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.