1 / 2
Complex Sfîntul Andrei 17/1, Chişinău

Complex Sfîntul Andrei 17/1 în Chişinău

Prețul pentru m2
prețul se clarifică la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Sfîntul Andrei, 17/1

Complex Sfîntul Andrei 17/1 vezi harta Chişinău

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Sfîntul Andrei 17/1construcția este înghețatădata dării în exploatare încă nu este declaratăconstrucția este înghețată

Mersul construcției Complexului Complex Sfîntul Andrei 17/1

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — aprilie 2019

Punct 1 — 2 fotografii
martie 2019–aprilie 2019
Punct 2 — 1 fotografie
Punct 3 — 2 fotografii
martie 2019–aprilie 2019
Punct 4 — 2 fotografii
martie 2019–aprilie 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Lift
da
Numărul de case
2
Numărul de etaje
10
Spațiu de parcare
subteran
Tehnologia construcției
cadru monolit
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă, la cheie
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
40,1–113,95 mp
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

În centrul liniștit al orașului Chișinău, în apropiere de parcuri, pe strada Sfântul Andrei,17/1 este situat un nou Complex Rezidențial cu apartamente de elită de la Dezvoltatorul „Armoson”.

Infrastructura

Blocurile Locative de pe strada Sfântul Andrei sunt construite în apropiere de Parcul Zaikin și Scuarul Colina Pușkin și nu departe de lacul de la Albișoara. Aici este o regiune unde viața cu toate facilitățile urbane ideal se combină cu liniște și natură calmă.

În apropierea Complexului Rezidențial se află câteva zone de divertisment cu patinoarul de la Albișoara și clubul sportiv, la fel se găsesc restaurante, baruri și cafenele și se află cinematograful „Patria”.

O piață, câteva magazine alimentare, supermarketul „Fidesco” și diferite secții bancare și frizerii se află în vecinătatea caselor locative.

La fel, nu atât de departe se află Spitalurile Clinice Municipale: Arhanghel Mihail și №4, sunt farmacii și este o policlinică.

Teatrul Național de Operă și Balet, Muzeul ”A. Pușkin” și Teatrul Național ”Eugene Ionesco” sunt vecinii culturali ai acestui Complex și vecinii strategi sunt Curtea supremă de justiție, Banca Națională și Ministerul de Finanțe, în direcția opusă nu departe este Palatul Prezidențial.

Copii locatarilor din Blocurile locative de pe strada Sfântul Andrei au la dispoziție astfel de unități educative: grădinițele №12, №215, №127, Liceul Teoretic „Alexandr Pușkin”, Liceul de limbi Moderne și Management, Liceu Teoretic ”George Meniuc”, Colegiul național de comerț, Universitatea Tehnică și Blocurile Academiei de Studii Economice.

Căi de transport

Locatarii Complexului Locativ de pe strada Sfântul Andrei, 17/1 dispun de acces liber nu numai la transportul public, dar și pe jos este foarte aproape de multe puncte de interes. Până la Piața Marii Adunări Naționale se ajunge în numai 14 minute pe jos și sunt doar 1,2 km. Gara Feroviară și Autogara Nord sunt la o distanță aproximativ egală - 3,2 km iar Autogara Sud se află la 6,6 km. Și până la Aeroportul Internațional se parcurg 14,3 km.

Caracteristici generale, structura construcției și amenajarea Complexului

Complexul Rezidențial „Sfântul Andrei” este construit conform unui proiect arhitectural – individual.

Complexul este compus din două blocuri locative cu a câte zece nivele.

Amplasarea clădirilor este sub formă de construcție periferică cu folosirea celor mai calitative materiale. O așa amplasare a caselor permite o formă de curte personală închisă amenajată cu locuri de joacă pentru copii și zone de recreere pentru maturi.

La parterul blocurilor locative se amplasează puncte comerciale și spații de infrastructură personală.

Automobilele locatarilor vor fi parcate la parcarea subterană.

Casele locative sunt amenajate cu ascensoare moderne.

Descrierea apartamentelor

100 de apartamente de elită inclusiv și penthouse sunt construite în incinta Complexul Rezidențial de pe strada Sfântul Andrei.

Apartamentele dispun de spații contemporan-medii și au logii și terase.

Există posibilitatea de cumpărare a locuințelor cu scheme moderne cu 1-2-3-4 și mai multe camere.

Bucătăriile din locuințe sunt separate de camera de zi și apartamentele cu o cameră sunt prezentate cu spațiul total de la 40,1 mp, apartamentele cu două camere dispun de un spațiu de la 58,7 până la 60,60 mp, apartamentele cu trei camere au spațiul de 101,3 mp, iar apartamentele cu 4 și mai multe camere au suprafața de 101,3 mp, 106,5 mp și 113,95mp.

La alegerea cumpărătorilor locuințele pot fi cumpărate cu finisări „în versiune albă” sau „la cheie”, cu interior prelucrat cu materiale calitative.

Dezvoltatorul Complexului și posibilități de cumpărare a imobiliarului direct de la el

Ansamblul Rezidențial de pe strada Sfântul Andrei 17/1 este înălțat de Compania de construcție „ARMOSON” S.R.L. Această companie a fost fondată în anul 2007 și așteaptă cumpărătorii pentru a le oferi o consultație în privința cum pot deveni stăpâni fericit a unui apartament din centrul Chișinăului.

De asemenea există posibilitatea de a cumpără o locuință în credit de la orice bancă comercială din Moldova.

Citiți mai multe detalii despre apartamente, schițele lor și modalitățile de cumpărare direct de la Dezvoltator, pe site-ul oficial al Compania de construcție „ARMOSON”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Puneți întrebăre despre Complex Sfîntul Andrei 17/1

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex